Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » syo1992 » 2016 » Май » 30
syo1992 Upgrade InformNapalm

syo1992


Оценка: 1.0/5 Голосов: 3

Upgrade InformNapalm

30.05.2016, 00:00:45 1746 1.0 0

Для чого це потрібно

У гібридній війні, що триває вже два роки, інформаційна складова має надважливе значення. Кількість пропагандистської дезінформації, що розповсюджується ворогом, надзвичайно велика. Державні установи та політики не можуть протистояти цьому. Тим часом, свідомо перекручені або вигадані факти про війну на сході України, що розповсюджуються у світовому медіа просторі, формують думку громадян інших держав про конфлікт та роль України у ньому. Саме тому, ми вважаємо, що волонтери які протистоять агресору, пропагандистам та терористам в інформаційній війні, викривають брехню та викладають факти присутності військових Росії на Донбасі, відіграють надзвичайно важливу роль.

InformNapalm-inside 1

Проект InformNapalm, що складається з волонтерів, робить величезну роботу збираючи, обробляючи та аналізуючи інформацію, що стосується неоголошеної війни Росії проти України та військових злочинів Росії в інших країнах. InformNapalm вже зарекомендував себе як потужна інформаційна спільнота, що виробляє якісний дослідницький та розвідувальний інформаційний продукт. Волонтери перекладачі, що входять до проекту перекладають інформацію більш ніж на 20 мов світу. Тим самим дають можливість людям в інших країнах отримати правдиву інформацію та створюють противагу російській пропаганді.

Відео презентація InformNapalm для англомовної аудиторії.

Саме InformNapalm на основі власних розслідувань зібрав та переклав докази присутності на Донбасі військовослужбовців та техніки ЗС РФ більш ніж з 70 військових формувань. Саме InformNapalm зібрав та опублікував базу даних стосовно російських пілотів ВКС РФ, які виконували злочинні накази в Сирії. Наразі команда волонтерів вже створила близько 100 відеороликів, що зібрали майже вісім з половиною мільонів переглядів. Деякі відео монтуються за сценаріями відеозвернень українських активістів, деякі за матеріалами власних розслідувань. На рахунку волонтерів проекту більше 1000 розслідувань, більше 5 000 перекладів матеріалів різними мовами світу. InformNapalm вже зробив достатньо багато для спільної перемоги України у війні проти агресора. Але війна триває і попереду ще багато роботи. Зараз команді волонтерів потрібна допомога з придбанням ноутбуків та комплектуючих для OSINT*-експертів спільноти.
*OSINT (Open Source INTelligence) – розвідка на основі відкритих джерел (РОВД), одна з розвідувальних дисциплін.

 

Команда People’s Project дуже цінує важливу роботу, що роблять волонтери InformNapalm та просить долучитися до збору коштів на необхідні технічні засоби для п’яти OSINT-експертів, які роблять важливу роботу для нашої спільної перемоги.

Подивившись наступний сюжет ви зможете дізнатися більше про роботу активістів InformNapalm.
 

На що збираються кошти

Гроші збираються на закупівлю ноутбуків та комплектуючих для безпосереднього покращення мобільності та оперативності роботи ресурсу InformNapalm. Нижче в бюджеті вказано які саме ноутбуки та комплектуючи плануємо придбати для роботи експертів.
  • 15Серпня2016

    Бюджет проекту зменшений на 1 101 грн за рахунок знижки отриманої на техніку для четвертого OSINT-експерта.

  • 04Серпня2016

    Бюджет проекту збільшений на 5 777 грн. До бюджету додали диктофон Zoom H1 та універсальну сонячну мобільну батарею PowerPlant MP-S23000.

  • 27Липня2016

    Бюджет проекту збільшений на 1 916 грн. До списку потреб додали ще одну одиницю техніки - принтер. Також, завдякі знижкам компанії Rozetka, зменшені ціни на всі позиції замовлені для шостого експерта.

  • 14Липня2016

    Бюджет проекту збільшений на 14 970 грн. До проекту додали потреби в техніці шостого OSINT-експерта.

  • 10Червня2016

    Бюджет проекту збільшений на 3 022 грн за рахунок заміни деяких позицій бюджету. А саме, ноутбук для OSNIT-експерта 1, замінили на такий, що більше підходить для його робити. Також замінили DDR пам'ять для OSNIT-експерта 5.

http://www.peoplesproject.com/upgrade-informnapalm/

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо