Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Июнь » 13
Юлі_волю Фіговый листок влади

Юлі_волю


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Фіговый листок влади

13.06.2016, 12:07:03 1653 3.7 0

У п’ятницю та суботу влада попіарилася, пости написала і спокійно пішла відпочивати на вихідні.
Але торгівля є, і нікуди вона не ділася.

Після такого «очищення» вулиць, що знаходяться поблизу ринку, у мене виникло багато запитань. Перше – чи знайшли все ж таки консенсус з іншою частиною представників стихійної торгівлі чи людей просто вигнали силою, щоб можна було пафосно відзвітуватися про гарну роботу?

Друге – чому у «рейді» були задіяні працівники Національної поліції? Невже інспекції з благоустрою мало? У місті складна криміногенна ситуація, а нову поліцію змусили виганяти бабусь, що торгують молоком та сиром. Раціональне використання робочої сили. Чи мер просто чужими руками загрібає жар?

І третє питання стосується не торгівлі, а припаркованих вздовж базару автомобілів. Так, добре, що їх там тепер не має. Але! Очевидно, що мер та його заступники забули, що власниками припаркованих автомобілей є житомиряни, ті, які за них голосували! І де мені тепер поставити машину, якщо я хочу купувати не у супермаркеті, а на ринку. Уявіть, що там буде у суботу та неділю. І чому ніхто не подумав про жителів вулиць Хлібної, Київської та Небесної Сотні, адже такі собі парковки, тепер будуть у їхніх дворах – під під’їздами та на газонах.

Хотілося як краще, але вийшло – як завжди.

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Фіговый листок влади
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо