Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Июнь » 16
Paritet Затребувана тематика

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Затребувана тематика

15.06.2016, 23:04:49 1933 0.0 0

22 травня 2016 р. у м. Житомирі відзначали День сім’ї. Житомирська обласна молодіжна громадська організація "Паритет" також активно долучилася до святкувань. Сімейні малюнки та асфальті, на папері розмови з батьками та молоддю про репродуктивне здоров’я в межах проекту «Інформаційна кампанія з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї» та інформація, яку можна почерпнути з означеної тематики та з перевірених джерел… стали затребуваними.
Як результат – усміхнені обличчя батьків та дітей у спільній праці, приємне спілкування та невимовно гарна розфарбована алея міського парку)
Щиро дякуємо Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради за співпрацю та запрошення та Програма "Здоров'я жінок України" / Healthy Women of Ukraine Program за партнерство.

Прикреплённые изображения:
Paritet Затребувана тематика Paritet Затребувана тематика Paritet Затребувана тематика Paritet Затребувана тематика Paritet Затребувана тематика Paritet Затребувана тематика Paritet Затребувана тематика Paritet Затребувана тематика
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо