Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Июнь » 16
Paritet Стартували тренінги "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Стартували тренінги "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне

15.06.2016, 23:14:17 1755 0.0 0

27 травня у Житомирській області стартували тренінги "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне".
Перший тренінг відбувся у Новогуйвинську. Заняття пройшло у дуже конструктивній та продуктивній формі. Відгуки учасників та учасниць підтверджують актуальність, нагальність, потребу в означеній інформації, необхідність мати аргументи, щоб мати конструктивні розмови із співмешканцями багатоквартирних будинків у напрямку створення ОСББ.
Актуальними було також і розвіювання окремих міфів, підтвердилася також і діяльність ЖЕКів у напрямку антиреклами по відношенню до перспектив створення ОСББ. Як тренери, ми отримали задоволення від роботи, а про рефлексію учасників свідчили гарні відгуки, вмотивованість та загальне позитивне налаштування на дії щодо створення ОСББ.
Дуже дякуємо також Оксані Рафальській, експертці в Житомирській області від Проекту «Енергоефективність у житловому секторі України» IFC World Bank Group за присутність, підтримку та експертну думку.
Просвітницькі мотиваційні тренінги відбуваються у межах проекту ГО "Жіночі перспективи".

Прикреплённые изображения:
Paritet Стартували тренінги "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне Paritet Стартували тренінги "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне Paritet Стартували тренінги "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне Paritet Стартували тренінги "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо