Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Июнь » 28
Paritet Підведення підсумків реалізації Програми «Здоров’я жінок України»

Paritet


Оценка: 1.0/5 Голосов: 1

Підведення підсумків реалізації Програми «Здоров’я жінок України»

28.06.2016, 07:39:51 2023 1.0 0

21 червня 2016 року у прес-центрі Житомирської міської ради (за адресою майдан ім. С.П. Корольова, 4/2) відбулося підведення підсумків реалізації Програми «Здоров’я жінок України». Означений захід проходив у межах проекту «Інформаційна кампанія з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї», який виконується Житомирською обласною молодіжної громадською організацією «Паритет» за фінансової підтримки Інституту досліджень імені Джона Сноу та USAID. Організаційно у м. Житомирі проект підтримує управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Протягом трьох років у партнерстві із навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Житомирській області та професійно-технічними навчальними закладами було проведено серію заходів для молоді з метою збереження репродуктивного здоров’я та формування відповідального ставлення до планування сім’ї. Серед найбільш цікавих та затребуваних заходів були: просвітницькі квести, тренінги, заняття за методикою інтерактивної платформи «Світове кафе», конкурси соціальної реклами та ін. Поряд з тим ЖОМГО «Паритет» системно проводила масові загальноміські акції серед осіб репродуктивного здоров’я з метою привернення уваги до означеної теми, завдяки успішному соціальному партнерству із рекламною агенцією «PRопозиція» жителі м. Житомира та області мали можливість переглядати соціальні відеоролики та плакати у маршрутних таксі і телефонувати на гарячу лінію Програми. 

У межах клінічного компоненту Програмою «Здоров'я жінок України» було підготовлено 535 медичних працівників на 5-денних тренінгах, серед них: 35% становлять акушери-гінекологи, 32% - середній медичний персонал, 33% - сімейні лікарі/терапевти.

На заході обмінювалися досвідом щодо роботи з людьми у сфері репродуктивного здоровя та планування сім'ї, планували подальшу роботу в означеному напрямку. Участь у заході взяли громадські активісти, журналісти, представники влади та герої, громадськість.

Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацією до Наталії Тарасенко, Голови Ради ЖОМГО «Паритет», тел. 097 5214129, ел. адреса: [email protected]

Прикреплённые изображения:
Paritet Підведення підсумків реалізації Програми «Здоров’я жінок України» Paritet Підведення підсумків реалізації Програми «Здоров’я жінок України» Paritet Підведення підсумків реалізації Програми «Здоров’я жінок України» Paritet Підведення підсумків реалізації Програми «Здоров’я жінок України»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо