Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Июнь » 30
antikorZt Біг по колу

antikorZt


Оценка: 4.6/5 Голосов: 7

Біг по колу

30.06.2016, 12:49:31 2062 4.6 0

Місяць тому звернулися до міського голови Сергія Сухомлина зі скаргою на бездіяльність на головного спеціаліста, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції  міської ради Фещенка В.М.
У скарзі прописали три коротких пункти, де на нашу думку корупція є, але її впритул чомусь не помічає ні Фещенко, ні Сухомлин.

Перший – начальник управління капітального будівництва, а нині виконуючий його обов’язки Дмитро Болейко. Через це управління щороку проходять мільйони бюджетних грошей, частина з яких осідає у кишені його брата Дениса Болейко, який є власником ПП «Еліт-буд», що опікується багатьма будівельними об’єктами.

Другий пункт – дружина власника підприємства «Комунальник», який вже котрий рік добудовує притулок для безхатніх тварин. Дружина працювала заступником начальника претензійно-позовної роботи юридичного департаменту міської ради. Після наших звернень, жінка звільнилася, але факт конфлікту інтересів так і не був розглянутий.

І третій. Один з найяскравіших. Це заступник міського голови Олександра Фещенка та його дружини, яка є власницею приватної фірми з ремонту доріг. Щодо Фещенка, то Сергій Іванович зазначає, що він здійснює свої повноваження у відповідності до вимог чинного законодавства. І скільки журналісти та громадські організації не писали  б про те, що це КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ, нашій владі хоч у очі…., а для них це Божа роса.
Вважаю, що така діяльність антикорупціонера це нахабство, а прикриття його міським головою – плювок на виборців.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Біг по колу
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо