Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Июль » 15
antikorZt Брудні маніпуляції законом

antikorZt


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Брудні маніпуляції законом

15.07.2016, 07:45:26 2250 4.2 0

Відкрите звернення до Житомирського міського голови

Шановний Сергію Івановичу!

Намагання ваших підлеглих вже вкотре уникнути виконання своїх обов’язків чи приховати інформацію змушує нас перенести питання їх компетентності та відповідальності у публічну площину.

Приводом для цього звернення стало грубе порушення чи спроба маніпулювати Законом України «Про доступ до публічної інформації» з боку в.о. начальника управління капітального будівництва Болейка Д.О. Зокрема, на наше звернення № 324 від 04.07.16 з приводу встановлення вікон за проектом НЕФКО у новій будівлі гімназії № 23 цей чиновник відмовився давати відповідь, посилаючись на ч. 2 п. 5 ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації». У відповіді підписаній Дмитром Болейко, в який він відмовив нашій організації у наданні інформації, зазначена норма закону написана так:
«запит на інформацію має містити вид, назву, реквізити чи зміст документа щодо якого зроблено запит».

В той час, як в Законі вона записана наступним чином (дослівно):
«Запит на інформацію має містити: загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо».
Ми впевнені, що освіти Болейка Д.О. цілком достатньо для того, щоб вміти читати, тож, очевидно, що має місце спроба маніпулювати законом з метою приховати інформацію від громадськості!

Хочемо також нагадати, що нами піднімалось питання про конфлікт інтересів у відношенні Дмитра Болейко, який є братом Дениса Болейко - директора ПП «Елітбуд-1». Фірма була підрядником робіт на замовлення управління.

Ви, Сергію Івановичу, публічно, в ЗМІ в березні цього року підтвердили наявність конфлікту інтересів. Дмитра Болейка звільнили, але призначили його ж виконуючим обов’язки. В результаті майже за 4 місяці нового начальника не призначено і Дмитро Болейко продовжує працювати в умовах конфлікту інтересів та, судячи з відповіді на наше звернення, маніпулюючи законом та приховуючи інформацію.

Хочемо також звернути вашу увагу, що відповідальність за дії підлеглих несе керівник і, діючи таким чином, Дмитро Болейко перш за все псує ставлення до вас як керівника. Щонайменше це питання некомпетентності вашої команди. Не хочеться припускати, що інформацію він приховує з вашого відома.

Тож з огляду на зазначене вище, просимо вас вжити заходів з метою недопущення подібних ситуацій у майбутньому, та притягнути до дисциплінарної відповідальності в.о. начальника управлінні капітального будівництва.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Брудні маніпуляції законом
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо