Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июль » 22
snova Українська армія на путч не спроможна

snova


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Українська армія на путч не спроможна

22.07.2016, 04:44:47 2227 2.7 0

Українська армія на путч не спроможна
Але це не означає, що він неможливий
Українські військові в навчальному центрі «Десна» масово отруїлися продуктами харчування. Склади, солдатські їдальні і кухні в «Десні» терміново перевірили тиловики. Виявлено патогенні бактерії стафілокока, бактерії кишкової палички і цвілеві гриби. Продукти зберігалися з порушенням температурного режиму. Частина з них виявилися неякісними і підробленими.
Міноборони пообіцяло, що матеріали перевірки будуть передані до військової прокуратури. Можлива кваліфікація події як державної зради.
А адже в лютому цього року вже був подібний скандал на полігоні «Широкий Лан» в Миколаївській обл. Кілька десятків бійців 53-й окремої механізованої бригади ЗСУ, доведені до відчаю умовами утримання (погане харчування, прострочені ліки, відсутність питної води, електрики, дров, відсутність можливості помитися і випрати одяг, та й спати доводилося практично на голому снігу), пішки вирушили шукати правди в прокуратуру обласного центру за 300 км.
Чому це відбувається? У чому причина такого становища? Нестача грошей? Корупція? Халатність? 
Думаю, все разом і взаємопов'язано Причому, таке положення не тільки в армії. Новини про масові отруєння щотижня приходять зі шкіл, дитячих таборів, лікарень, їдалень, де грають весілля ... Хтось може сказати, що таке, мовляв, не тільки на Україні. Знаєте, я практично щодня слухаю українське і російське радіо. Для РФ подібні випадки - ПП, для України - буденність. Нинішня Україна - це гіпертрофована Росія почала 90-х.
Але якщо немає можливості нормально утримувати таку армію, може, є сенс зменшити її чисельність? З іншого боку, а красти як же тоді? Ні вже, це святе! Для українського командира - від прапорщика до головнокомандуючого - захист «держави» далеко не пріоритет.
При цьому в лавах ЗСУ кож були виявлені військовослужбовці з туберкульозом і гепатитом С. Але висновок про те, що закликати більше нікого, помилковий. Просто всі, хто має можливість, відкуповуються своїх нащадків. Залишаються найбідніші і безправні. З тих шарів, де і поширені соціальні хвороби.
Настільки ж «безкорисливо» як військкомати, працює і військова прокуратура. Тому, швидше за все виявлять, що Путін вночі таємно прилітав, щоб бактеріологічну зброю в борщ підсипати або, в крайньому випадку виявлять «російський слід» в зраді зампотилу навчального центру, щоб показово його судити.
Тільки боєздатності армії, яку годують червивим м'ясом і яка живе в землянках, це не додасть. Максимум, на що вона зараз здатна - добігти з білими прапорами до передової противника. Більш реалістичний варіант ми спостерігали в Дебальцеве.
Чи здатна на повстання? Адже путч на броненосці «Потьомкін» почалося з несвіжого м'яса. Але на відміну від російських матросів, у українських військових межі терпіння немає. Справа в тому, що найбільш пасіонарний елемент - різні нацбати - на забезпеченні олігархів чи омусорілись вщент. Та й самі «підробляють» - грабежами, рейдерством, мародерством. У «офіційної» армії ж, як правило, служать люди, яким досить для щастя хоч якийсь зарплати (її багато хто з них на «громадянці» були позбавлені) і горілки. Але в разі путчу нацбатов і вони пригадають злодійкуватих командирам все: і м'ясо гниле, і всі інші принади солдатського буття ...
АЛЕ У НАС І ТАК ІДЕ ГІБРИДНИЙ путч.
АВАКОВ І КОМПАНІЯ ГАРАНТ ВЛАДИ СЬОГОДНІШНЬОЇ,
Але про це прийнято чомусь мовчати. Ну і я помовчу.

Прикреплённые изображения:
snova Українська армія на путч не спроможна snova Українська армія на путч не спроможна snova Українська армія на путч не спроможна
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо