Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июль » 31
snova Досить красти!

snova


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Досить красти!

31.07.2016, 13:50:33 2017 3.7 0

Всі ознаки кримінально караного проступку, кваліфікуюча ознака великі розміри відмивання бюджетних коштів, попередній сільський гоова підписував акти виконаних робіт і разом з директром ТОВ "Арт-хаус" просто цинічно крали фінансовий ресурс. Обом світить по 7-10 років "санаторію"! Давайте разом розповсюдим цей пост, адже красти в маленьких діток - це верх цинізму, людської низості!!!
Голові Житомирської обласної Ради Лабунськой А.В.
Голові Житомирської Державної Адміністрації
Машковському О.В.
Голові робочої групи по будівництву 
ЖОДА та Житомирської обласної Ради
Дмитриенко Г.В.
Прокуратура Житомирської областї
Звернення
В селі Кишін Олевського району підприємство АРТХАУС , яке перемргло в тендері на будівництво , та ремонт дитячого садочку та вже витратило 3.% млн. гривен не тільки не завершило роботи, але вимагає додаткові гроші. 
Хочемо Вам вказати , що це підприємство є виконавцем робіт більш ніж на 4 млн. гривен по ремонту в комунальних підприємствах. Незрозуміло , яким чином цьому підприємству надають можливість працювати та збагачуватись за рахунок обласного бюджету. Саме тому ми будемо звертатися до НАБУ , та Державних ревізійних органів, що саме рекомендуємо зробити і Вам.
Підприємство АРТХАУС зараз веде , а по факту вже виконало ( без коштів , наперед)роботи в Романівському спецінтернаті , де проводило ремонт вентиляції без технічної документації, де були завишенні ціни на ремонт даху, та утеплення. Саме в цьому інтернаті по недогляду керівництва виникли затрати на 1.5 млн гривен, і де не дивлячись на рішення постійної комісії, робочої групи керівник не поніс покарання. 
Саме там в цьому інтернаті будуються без дозволу комерційні споруди, територія використовується для особистих цілей. Влада все ігнорує. 
1. Просимо вас призупинити фінансування об’єктів де працює підприємство АРТХАУС, до ви конання цією фірмою робот по садочку в селі Кішин Олевського району. 
2. Перевірити діяльність АРТХАУС по використанню бюджетних коштів, та ситуації в Романівському інтернаті.
Заступник голови Правління Чехівський Вадим

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо