Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Август » 3
antikorZt Хто порушив домовленість?

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Хто порушив домовленість?

03.08.2016, 12:37:53 2062 4.0 0

Історія з «Укрзалізницею», судами та міською радою повертається. Вже вдруге ПАТ «Українська залізниця» звернулася до суду з адміністративним позовом до Управління праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради через те, що міська рада не відшкодовує кошти за перевезення пільговиків в сумі більше ніж 4 млн. гривень. Цей позов – наслідки невдалих рішень керівництва міста, і ось чому.

Декілька місяців тому міський голова Сергій Сухомлин, запускаючи електричку «Київ-Житомир» заявив, що депутати міської ради прийняли рішення про надання пільги «Укрзалізниці» в 30% на податок на землю, і тому «Укрзалізниця» пішла назустріч владі і запустила електричку. Однією з умов такої домовленості було те, що кошти за перевезення пільговиків міська рада більше не відшкодовує. Щось схоже на взаємозалік. 
Проте за 2-3 місяці «Укрзалізниця» подає позов на міську раду, через, те, що відшкодування не надходять. Виходить, що міську владу «прокатили»? Взагалі, у нашої громадської організації виникає декілька питань. Перше, хто дає право міській вирішувати кому давати знижки, а кому? Як вони можуть визначати скільки відсотків знижувати за 150 Га землі, яка належить житомирській громаді? І що це взагалі за усні бартерні домовленості?

Зараз ми вивчаємо цю ситуацію, але вже зараз видно, що щось тут не так…

Прикреплённые изображения:
antikorZt Хто порушив домовленість? antikorZt Хто порушив домовленість?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо