Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2016 » Август » 12
TarasS Фото жахливого обстрілу Криму Україною (18+)

TarasS


Оценка: 2.8/5 Голосов: 20

Фото жахливого обстрілу Криму Україною (18+)

12.08.2016, 08:47:23 1965 2.8 0

Буржуазно-націоналістична київська хунта вдалася до нечуваної підлості, закинувши на територію мирного курортного Криму банди петлюро-бандерівських диверсантів та терористів. Частині з них, на жаль, вдалося прорватися, незважаючи на героїчний опір російських миротворців. Особливий цинізм полягає в тому, що деякі бандити були вдягнені у форму ЗС РФ, говорили по-російськи, ковтаючи ненаголошені склади та розтягуючи наголошені (результат тривалих тренувань у секретних таборах ЦРУ) і навіть служили у лавах збройних сил Росії! Правоохоронці шукають диверсантів за певними прикметами (див. фото 1).

Терористична атака була підтримана бронетехнікою хунти та супроводжувалася звірячим обстрілом території Криму, в результаті чого постраждали мирні мешканці та курортники (див. фото 2 та фото 3).

Прикреплённые изображения:
TarasS Фото жахливого обстрілу Криму Україною (18+) TarasS Фото жахливого обстрілу Криму Україною (18+) TarasS Фото жахливого обстрілу Криму Україною (18+)
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо