Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Август » 15
Paritet Тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне"

Paritet


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне"

15.08.2016, 18:12:42 1992 3.0 0

До уваги власників квартир багатоквартирних будинків міста Житомира:
 
18 серпня 2016 року за сприяння ГО Центр «Жіночі перспективи» та партнерів проекту Українського Жіночого Фонду та Житомирської обласної молодіжної громадської організації «Паритет» відбудеться тренінг:
"ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне".
 
Під час тренінгу будуть розглянуті питання:

  • Як відбудеться трансформація ЖЕКів після 1 липня 2016 року?
  • Як зменшити витрати на оплату комунальних послуг?
  • Які існують варіанти управління багатоквартирними будинками?
  • Чи ОСББ дійсно найкращий вибір для мого будинку?
  • Які кроки необхідно зробити для створення ОСББ?
  • Як ми можемо скористатися можливостями, які надаються державними та місцевими програмами підтримки реформування житлово-комунального господарства?
  
Участь у тренінгу безоплатна. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами.
 
Тренінг триватиме з 14:00 до 18:00 год. Місце проведення заходу  - конференц-зала, 2 поверх, м-н С. Корольова, 12.
 
Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися за телефоном до 17 серпня 14.00 год: (097) 521-41-29 або 093-513- 21-94 ( кількість місць обмежена) або написати приватне повідомлення із підтвердженням участі.
 
Тренінг  проводиться за підтримки проекту IFC (група Світового банку) «Енергоефективність у житловому секторі України», що здійснюється за фінансування Швейцарської Конфедерації.
 
 

Прикреплённые изображения:
Paritet Тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне" Paritet Тренінг "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо