Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2016 » Август » 18
alliancegrouppl Як відкрити фірму в Польщі українцю?

alliancegrouppl


Оценка: 2.0/5 Голосов: 4

Як відкрити фірму в Польщі українцю?

18.08.2016, 14:42:01 1690 2.0 0

Багато українців розуміє, що поліпшити власне матеріальне становище в нашій країні, не виходячи за її рамки — це майже неможлива задача. Навіть наші депутати зберігають свої статки і ведуть бізнес далеко від кордонів нашої держави. Тож чи варто мати сумніви? Може краще вже зараз замислитися над тим, як відкрити фірму в Польщі українцю? Принаймні таким шляхом вирішує йти більшість українців, які не мають наміру миритися із системою, що склалася в Україні.

В компанію Альянс груп часто звертаються ті, хто вирішив вести справи у нашій сусідській державі. Причому відкриття фірми не завжди служить цілі ведення справ у Польщі. Іноді, це просто такий хід, для того аби отримати можливість для себе і своїх близьких вільно проживати на території Польщі і мати можливість подорожувати країнами Європейського союзу, не оформлюючи додаткових віз. Іноді, це і є єдиний вихід, якщо ви хочете обов’язково залишитися в Польщі надовго, а жодних інших підстав ви не маєте. Перевагою такого рішення буде і те, що ви одразу ж отримаєте візу не тільки для себе, але й для всієї родини. Причому мова йде саме про довготривалий дозвіл на перебування, що дає можливість вам користуватися більшістю переваг, що дає життя у Польщі — цивілізованій Європейській країні.

Чи легко вести бізнес у Польщі?


Добрий бізнесмен завжди намагається зважливо ставитись до будь-якого рішення і не допускає імпульсивних вчинків. Тож, перед тим, як замислитися про те, як відкрити фірму в Польщі українцю, варто добре розмислити над тим, що вас там чекає. Хоча, чесно кажучи, якщо ви пораєтеся з веденням справ в Україні, то бізнес в Польщі у вас не викличе жодних ускладнень, а, навпаки, викличе подив від того, наскільки легко він іде. Основні причини такого твердження будуть наступними:
  •  Стабільне фінансове становище. Так, Польща не вражає супер-темпами зростання економічних показників. Проте там є така необхідна для бізнесу стабільність. А ще стале економічне становище означає і жваву купівельну спроможність громадян і організацій.
  •  Відсутність тиску з боку держави чи фіскальних органів. В Польщі держава зацікавлена у тому, аби підприємці відчували достатній рівень комфорту і розвивали економіку країни. Тож тут можна знайти всі умови для нормального ведення справ.
  •  Відсутність паперової тяганини. Тут немає необхідності оббивати пороги чиновників, а величезна кількість видів діяльності не підпадають під обов’язкову сертифікацію чи отримання ліцензії. Тож ви можете легше починати заробляти.
  •  Можливість працювати на імпорт. Мається на увазі те, що, відкривши фірму в Польщі, ви зможете вільно співпрацювати із більшістю країн Шенгенської зони. Очевидно, що таким чином ви суттєво розширите ринки збиту і зможете заробляти більше.
  •  Відсутність зависоких податків і хабарів. Так, маючи бізнес в Україні, ви вже звикли до таких умов. Проте в Польщі цього взагалі немає — підприємці там дихають на повні груди і знають, що їм не чинитимуть перепон.

Одним словом, можна ще дуже довго перераховувати переваги того, чому варто відкривати фірму саме в Польщі, але чи варто? Якщо ви вже встигли прийняти для себе рішення, то вже самий час приступити до його реалізації. І першим кроком стане пошук гідних помічників на шляху відкриття бізнесу у Польщі.

Компанія Альянс груп візьме на себе усі клопоти, пов’язані із отриманням дозволів на ведення бізнесу у Польщі — вам не доведеться витрачати свій час на це. Також хочемо зазначити і те, що вартість наших послуг не є високою і доступна кожному. Звернувшись до нас, ви обов’язково оціните усі переваги такого рішення

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо