Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2016 » Сентябрь » 9
GoldenFish Культурна версія житомирського безкультур'я

GoldenFish


Оценка: 3.1/5 Голосов: 10

Культурна версія житомирського безкультур'я

09.09.2016, 09:29:02 1875 3.1 0

Багато людей сприймали мої дописи як підлабузництво до деяких представників влади. Хтось казав, що такі речі – звичайна медвежа послуга. Але я з дитинства звикла говорити правду.
Те, що я казала, що Сергій Іванович рано чи пізно скине весь негатив на секретаря міської ради Наталію Чиж справдилося.

Вийшло так, що внаслідок цих маніпуляцій у неї забрали повноваження керувати культурою. Я не хочу ні з ким сперечатися про те, як за трошки менше року у Житомирі відродилася культура. Концерти, благодійні фестивалі, ярмарки вуличної їжі, дитячі свята і т.д. Невже цього мало? Житомир ще рік тому був далекий від цього. Але не тому, що у нас немає талановитих людей, а тому, що влада чинила супротив. У цьому ж році усі ініціативі підтримуватися, розвивалися та заохочувалися.
Мені боляче розуміти, що це така плата за усі старання. Наступним кроком може стати те, що її позбавлять посади секретаря.

Що буде далі? Для міста це небезпечно, бо реваншують регіонали. Вони і так частково захопили міську раду. Леонченко стане секретарем, Семенець – заступником, Півоварову повернуть керівником ЖКГ. Раніше Сергію Івановичу таке б зробити було складно, бо не було з депутатами порозуміння. Проте зараз ситуація інше. Когось залякав, когось купив, от і все.
Наталія Михайлівна відповідальний політик. Цей скандал з’явився лише після проведення сесії, хоча плітки про часткове позбавлення повноважень ходили давно. Не можна було зривати сесію, де були питання і приватизації, і багато земельних, адже житомиряни так довго чекали на вирішення своїх питань.

А скандал з Шустом? А його розмови на підпитку про те, що за посаду начальника він давав Чиж якість гроші? Це ж повна маячня хворої людини!! Всі ж знають, що його привів саме Сухомлин, бо Чиж і без Шуста нормально справлялася і наводила лад у КП «Парк».

Я сумніваюся, що Хренову вдасться одночасно займатися і культурою, і освітою, і медициною. І бізнесом. Хай щастить.
Єдине приємно, що фракція Наталія Михайлівну підтримала, як і керівник партії Андрій Садовий. Далі буде…
P.S. На прикладі ситуації з Олександром Раковичем, можна побачити до чого призводить дружба з Сергієм Сухомлиним.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Культурна версія житомирського безкультур'я
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо