Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Октябрь » 3
Paritet Тренінгові заняття у Центрі освіти дорослих

Paritet


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Тренінгові заняття у Центрі освіти дорослих

03.10.2016, 20:55:34 1653 5.0 0

Протягом минулого тижня у приміщенні  Центру освіти дорослих обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича відбулися тренінгові заняття «Ефективна самопрезентація» та «Здоров’язберігаюча поведінка і планування сім'ї» в рамках проекту «Центр освіти дорослих як платформа розвитку місцевої громади», який реалізується ЖОМГО «Паритет» за підтримки Німецької асоціації народних університетів (DVV International) та громадської організації «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток».
У тренінгах взяли участь студентська молодь та доросле населення м. Житомира. За словами учасників та учасниць, знання та навички, отримані під час заняття, вони зможуть використовувати у професійній діяльності та повсякденному житті.
Нагадаємо, що 20 вересня 2016 року відбулася презентація Центру освіти дорослих, головною ідеєю якого є організація системної роботи з вивчення і надання дорослому населенню актуальних освітніх та культурних сервісів і продуктів в сфері неформальної освіти. Протягом вересня-листопада у Центрі заплановано проведення безкоштовного навчального курсу «Особистісна ефективність», що включає наступні теми:

  • Успішне планування часу
  • Фінансова грамотність
  • Постановка цілей
  • Стратегії вирішення сімейних конфліктів
  • Ефективна самопрезентація
  • Здоров’язберігаюча поведінка і планування сім’ї
Попередня реєстрація на тренінги за телефоном: 0672479017; 0636178325.
 
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо