Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2016 » Октябрь » 17
Paritet Запрошуємо поділитися моментами щастя

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Запрошуємо поділитися моментами щастя

17.10.2016, 19:56:57 1843 0.0 0

Запрошуємо долучатися до участі у міському конкурсі на кращу тематичну листівку «Житомир: місця щасливих людей», метою якого є популяризація простору м. Житомира як комфортного для проживання, розвитку, самореалізації, дозвілля дітей, сімей та молоді.
Конкурсні роботи можуть бути представлені у вигляді зображень: фото, малюнків, графічних зображень, колажів. На конкурс приймаються файли, зняті на цифрову або аналогову техніку, а також на камери мобільних пристроїв в оцифрованому або відсканованому варіанті. Формат фотографії – JPG, GIF, PNG з мінімальною комп’ютерною обробкою.
Конкурсна робота подається обов’язково разом із «Історією щастя» - коротким письмовим поясненням (історією) того, чому саме зображене у конкурсній роботі місце сприяє почуттю/відчуттю щастя учасника / учасниці.
Конкурсну роботу та заявку необхідно надіслати до 10 листопада 2016 року на адресу: [email protected] з поміткою «На конкурс» або на електронних носіях на адресу: 10008, м. Житомир, вул. Кафедральна, 5а, 419 каб. з поміткою «На конкурс».
Переможці міського Конкурсу «Житомир: місця щасливих людей»  будуть нагороджені цінними подарунками та дипломами.
Додаткова інформація за телефоном: 097 521 41 29 та 063 617 83 25

Прикреплённые изображения:
Paritet Запрошуємо поділитися моментами щастя
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо