Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Украина » Olena0911 » 2016 » Октябрь » 24
Olena0911 Довіра між бізнесом і державою як основа для RIALTO

Olena0911


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Довіра між бізнесом і державою як основа для RIALTO

24.10.2016, 13:33:56 1642 5.0 0

Відкриту систему закупівель для бізнесу створили майданчики- учасники ProZorro

У Києві презентували проект RIALTO - нову систему електронних закупівель для бізнесу. Вона працює за принципом системи електронних державних закупівель ProZorro.

Прозорий вибір переможця і чесну конкуренцію обіцяє нова система учасникам, а ще єдині правила гри та публічність. Зроблено це для того, щоб не допускати договорів «за лаштунками», відкрити для всіх сегментів бізнесу ( не тільки для великого, а й для малого та середнього) великий ринок збуту. Надати компаніям та підприємствам рівні, відкриті умови для розвитку: одним економити, іншим встановлювати нові ділові зв’язки та вдало реалізовувати товари.

Майданчик PUBLIC BID увесь час існування ProZorro успішно працює саме з держсектором. Наша команда не на словах, а на конкретних прикладах кожного дня переконується: система змогла реанімувати довіру бізнесу до держави. А це означає, що використовуючи її базу можна збудувати абсолютно здорову, працюючу і перспективну систему взаємодії всередині вітчизняного бізнесового середовища, яка перш за все забезпечить його стабільний розвиток.

Відомо, що далеко не кожна компанія чи підприємство може собі дозволити великі бюджети на рекламу, маркетинг, організацію та забезпечення діяльності чисельних відділів з продажів. Але, робота з базою в 40 тисяч підприємств – завдання, яку по силам вирішити системі.

У RIALTO, як і у Prozorro, є центральна база даних, до якої підключені електронні майданчики. Кожен учасник торгів обирає сам, через який з останніх працювати. Майданчики конкурують між собою якістю послуг, зручністю сервісу, рівнем технічної та інформаційної підтримки. При цьому для всіх майданчиків встановлено загальний регламент комерційних закупівель: всі учасники працюють за єдиними правилами та за єдиними тарифами. Мінімальний тендер в системі RIALTO стартує від 3 тис. грн.
При такому підході виграють майданчики, які підключені як до ProZorro, так й до Cистеми реалізації майна банків-банкрутів ProZorro.Продажі та до Cистеми комерційних закупівель RIALTO. Одним з таких майданчиків є наш майданчик PUBLIC BID.
Але, не менш грандіозні можливості разом з нами отримують й наші клієнти – це можливості засвоювання величезного ринку збуту шляхом роботи у цих системах через наш електронний майданчик.

Прикреплённые изображения:
Olena0911 Довіра між бізнесом і державою як основа для RIALTO
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо