Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2016 » Декабрь » 13
amberis Клуб Елітарного Кіно: «КАЗКА КАЗОК» Маттео Гарроне

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Клуб Елітарного Кіно: «КАЗКА КАЗОК» Маттео Гарроне

13.12.2016, 02:23:16 1759 5.0 0

Клуб Елітарного Кіно за сприянням Arthouse Traffic представляє:
«Казка Казок» Маттео Гарроне.

Світ величних замків, де правлять Королі і Королеви, де живуть Прекрасні Принцеси і Хоробрі Принци, світ Чаклунів і Фей, страшних Монстрів, старих Праль і придворних. Казка оповідає про три сусідні держави. У одній із них править Король, бабій і розпусник, у другому - Принц, душею якого оволодів дивовижний звір, у третьому - Королева, яка ніяк не може стати матір'ю. Усі вони - герої цієї вільної інтерпретації видатного італійського режисера Маттео Гарроне відомих казок Джамбаттіста Базіле - прабатька жанру фентезі, що жив на межі XVI-XVII століть, і першим розповів про Попелюшку, Кота у Чоботях та Сплячу Красуню, тільки зовсім в недитячому варіанті.

- Номінант на Золоту гілку Канського кінофестивалю, 2015

Маттео Гарроне / Matteo Garrone
Режисер, сценарист, продюсер

Народився 15 жовтня 1968 року в Римі. Після закінчення художнього ліцею працював асистентом оператора. У 1996-му зняв короткометражку «Силует», через рік - перший повнометражний фільм «Земля посередині », відзначений спеціальним призом МКФ в Турині. Його наступні роботи - «Гості» (Kodak Award на МКФ в Венеції) і «Римське літо» (участь в конкурсній програмі Венеціанського фестіваля). «Таксидерміст» (2002) приніс Гарроне великий успіх у глядачів і критики, а також численні призи (в тому числі David di Donatello - «Кращий сценарій», «Кращий актор другого плану» і ще вісім номінацій). У 2004 році вийшов його фільм «Перше кохання», який брав участь в конкурсі Берлінського МКФ. А через чотири роки - знаменита стрічка «Гоморра» (Гран-прі журі Каннського МКФ, п'ять премій Європейської кіноакадемії, включаючи категорії «Кращий фільм» і «Кращий режисер», сім премій David di Donatello, номінація на премію «Золотий глобус» у категорії «Кращий закордонний фільм»). У 2012 році фільм «Реальність» знову приніс режисерові Гран-прі журі на Каннському МКФ.

Фільмографія:
2015 Казка казок / Il racconto dei racconti
2012 Реальність / Reality
2008 Гоморра / Gomorra
2004 Перше кохання / Primo amore
2002 Таксидерміст / L'imbalsamatore
2000 Римське літо / Estate romana
1998 Гості / Ospiti
1998 Оресте Піполо, весільний фотограф / Oreste Pipolo, fotografo di matrimoni
1996 Середземномор'я / Terra di mezzo
1996 Силует / Silhouette




http://www.arthousetraffic.com/

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «КАЗКА КАЗОК» Маттео Гарроне amberis Клуб Елітарного Кіно: «КАЗКА КАЗОК» Маттео Гарроне
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо