Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2017 » Январь » 24
an1234 ​Ясюнецького збили на злеті?

an1234


Оценка: 5.0/5 Голосов: 9

​Ясюнецького збили на злеті?

24.01.2017, 11:46:21 2335 5.0 0

Говорять, як новий рік зустрінеш так його і проведеш. Екс-заступник міського голови Олексій Ясюнецький зустрічав його фактично у статусі безробітного. Тож, можливо, саме це заважає йому тепер зайняти омріяне крісло. Але скоріше за все хтось допомагає поганій прикметі справдитись.
Напевне, Олексій Ясюнецький вже не раз пошкодував про те, що збив табличку на своєму кабінеті в міський раді. На той момент, йому, можливо,  і здавалось, що він вхопив бога за бороду, але щось його переїзд до будівлі ОДА, затягнувся вже більше ніж на місяць. Разом із Ясюнецьким, переживає і Гундич, який ніяк не може посилити свою команду колишнім колегою. Ігор Гундич, це окрема історія. Він дивом опинився в своєму нинішньому кріслі і не дивлячись на питому вагу ледь в ньому тримається. Призначення Гундича «продавив» Зубко, а от чи вистачить сили «продавити» ще і призначення Ясюнецького – це питання. Посилювати людину Зубка людиною Зубка Гройсман навряд чи дуже хоче.
На те, що «щось пішло не так» вказує не тільки час, який тягнеться після проведення конкурсу на посаду заступника голови ОДА, який виграв Ясюнецький. Також і те, що останнім часом його в обладміністрації не бачать, хоча одразу після конкурсу він заходив дуже часто.
А от опоненти заступника, якого ніяк не призначать, теж оббивають пороги, але інші – у Києві. До владних кабінетів зачастили мер Коростеня Володимир Москаленко та нардеп Володимир Арешонков. Є інформація, що вони лобіюють другого за результатами претендента, точніше претендентку – Ольгу Пархомчук, яку бачили в тих же кабінетах. Окрім того, що вона показала гарний результат та отримала підтримку аудиторії Фейсбук, Ольга Пархомчук зв’язана із Володимиром Москаленко через «Наш край». Хоча сам мер Коростеня йшов не від партії, він завів від «Нашого краю» 9 депутатів, один з яких став секретарем ради. Що ж  до Ольги Пархомчук, то вона може легко зайняти омріяне Олексія Ясюнецького, оскільки другий за результатом конкурсант має право на ту ж посаду, у разі, якщо першого не призначать. І з кожним днем відтермінування його призначення, цей страшний сон Ясюнецького стає все реальнішим. Ні туди, і не сюди, як у мультику про Вінні Пуха. В ОДА - не пускають, в міськраді - не чекають. Щоб прибити назад табличку з дверей свого кабінету, прийшлось би пройти через голосування на сесії, але на його місце вже мітить Володимир Гірук, якій ну точно, не дасть Ясюнецькому другий шанс. Разом з екс-заступником провалились і мрії протеже Олексія Ясюнецького Віри Гринишиною, якій він пообіцяв обласне управління культури.
Як тут не згадати ще одну народну мудрість: «не кажи гоп…» Все же може статись зовсім не так як мріялось.
 
 

Прикреплённые изображения:
an1234 ​Ясюнецького збили на злеті?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо