Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2017 » Январь » 25
amberis Клуб Елітарного Кіно: «МОЯ КРАЛЯ» Брюно Дюмона

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Клуб Елітарного Кіно: «МОЯ КРАЛЯ» Брюно Дюмона

25.01.2017, 00:34:28 1777 5.0 0

Клуб Елітарного Кіно за сприянням Arthouse Traffic представляє:
«МОЯ КРАЛЯ» Брюно Дюмона.

«Моя Краля» — французький комедійний фільм, знятий Брюно Дюмоном, який було номінована на «Золоту пальмову гілку» Каннського кінофестивалю 2016.

Дія фільму відбувається на півночі Франції у 1910 році. Кілька туристів, що відпочивали на місцевих пляжах, безслідно зникли. Можливо, ці події пов'язані з тихою бухтою, де живуть два сімейства: бідні поромники Брефори та заможні буржуа ван Петегеми. Сімейки явно недолюблюють одна одну, але юні Краля Брефор та Біллі ван Петегем раптово відчувають взаємний потяг.


 
Виконавиці головних ролей – володарка премії «Оскар» Жюльєт Бінош і Валерія Бруні-Тедескі – вперше спробували себе у гротескних комедійних образах. У фільмі також задіяні непрофесійні актори.

Ексцентрична комедія «Моєї кралі» – дітище французького режисера Брюно Дюмон, володара двох Великих призів журі та «Золотої камери» Канського кінофестивалю. Цей фільм є восьмим у його кінокар’єрі. Його попередня каннська прем'єра, чотирисерійний серіал «Малий Кенкен» був визнаний найкращим фільмом року за версією культового журналу Cahiers du Cinema. «Моя краля» була представлена ​​в основному конкурсі кіноогляду у 2016-му.

За словами режисера, він давно мріяв спробувати себе у жанрі комедії. Ідея фільму виникла в Дюмона після того, як на очі йому трапилися старі французькі листівки початку XX століття, де були зображені люди, що перевозили курортників з одного берега водойми на інший. Цей образ підказав режисерові локацію і став відправною точкою сюжету. Натхненням для створення сатиричного тандему поліцеянтів став дует знаменитих коміків – Лорел і Харді.

Критики визнали стрічку однією з найексцентричних комедій року.

 

Цікаві факти:
- У кінострічці звучать роботи маловідомого бельгійського композитора початку ХIХ століття Гійома Лекс.

 

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «МОЯ КРАЛЯ» Брюно Дюмона
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо