Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Январь » 25
antikorZt "Фещенко, поверни гроші за асфальт": продовження

antikorZt


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

"Фещенко, поверни гроші за асфальт": продовження

25.01.2017, 12:18:06 2031 4.5 0

Місяць тому наша громадська організація написала звернення до заступника міського голови Олександра Фещенко. Розуміємо, що тоді був час новорічних свят, тому, можливо, хтось з вас міг це пропустити.
Ото ж. Ми зверталися після того, як міська рада оприлюднила результати перевірки асфальтного покриття на Польовій і після того, як наші здогадки щодо неякісного ремонту доріг підтвердилися. Ні для кого вже давно не секрет, що дружина Олександра Фещенка є одним з кінцевих бенефіціарних власників ПрАт «ЖШБУ-19», що також виконувало роботи на Польовій. І хоча міська рада запевняє, що кінцеві проплати здійснювати за неякісну роботу не буде, частину фінансування з бюджету міста родина Фещенків все ж отримала.
Ми запропонували заступнику мера, який, до речі, є куратором ЖКГ, тобто ремонт доріг також в його компетенції, якщо з результатами експертизи він незгоден, він або його дружина публічно або через суд мають це довести. У разі, якщо він цього робити не хоче, ми порадили йому показати приклад перед іншими підрядниками, які надали послуги неякісно, та повернути аванс до міського бюджету.
На нашу думку, це цілком логічно.
І нарешті ми дочекалися відповіді! І хоча запитували ми одне, відповіли нам зовсім про інше. І, до речі, відповів на звернення інший заступник – Дмитро Ткачук. Отож, як виявилося, вже понад місяць міська рада вивчає результати дослідження ДП «Дорцентру» при Укравтодорі. Більше за все дивує те, що «Дорцентр» швидше зробив аналіз покриття, ніж міська рада ознайомилася з результатами, хоча інформації, насправді, там небагато.
Окрім того, як зазначають чиновники, рішення по вказаних матеріалах перевірки поки не прийнято. Цілком ймовірно, що справу намагаються «спустити на гальма». Але ми поруч і слідкуємо. А також будемо інформувати вас.
Наразі ми звернулися до міського голови з інформаційним запитом щодо того, що конкретно було зроблено за місяць по цій справі і чому рішенні і досі не прийнято.
Взагалі ця ситуація сама по собі ненормальна, коли чиновник, який має відношення до тендерів у цій сфері ще й причетний до фірми, яка потім роботи і виконує.

Прикреплённые изображения:
antikorZt "Фещенко, поверни гроші за асфальт": продовження
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо