Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Transport » 2017 » Февраль » 22
Transport Технічна чи свідома помилка у розкладі руху автобусного маршруту № 102 "Житомир - Довжик"

Transport


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Технічна чи свідома помилка у розкладі руху автобусного маршруту № 102 "Житомир - Довжик"

22.02.2017, 20:13:11 1848 5.0 0

20 січня 2017 року управління транспорту Житомирської ОДА уклало тимчасову угоду з ПП "Шеріфф" на право обслуговування приміського автобусного маршруту № 102 "Житомир - Довжик" на 34 оборотних рейси з роботою в режимі "маршрутного таксі". Варто нагадати що ще один перевізник обслуговує село Довжик - це ФОП Дорогов, який має теж 34 оборотних рейси в звичайному режимі руху.

Звісно, це добре що населений пунк забезпечений здається в повному обсязі транспортним сполученням з містом. Але є ДВА цікавих нюанса. На фото з розкладом руху ( фото 2 ) розклад перевізника Дорогова в якому вказано що його автобусний маршрут № 102 відправляється з Житомирського автовокзалу ( у розкладі Житомир АС 1 ) із зазначенням протяжності маршруту до с. Довжик 12,2 км. Натомість на фото з розкладом руху ( фото 3) перевізника ПП "Шеріфф" не вказано конкретно де в місті Житомир перевізник розпочинає рух, а вказано просто ЖИТОМИР ( я так розумію перевізник звідки хоче звідти і відправляється, якщо немає конкретної привязки, ХОЧА ЛОГІЧНО ЩО ДЛЯ ПРИМІСЬКОГО МАРШРУТУ ТО ПОВИННА БУТИ АВТОСТАНЦІЯ) От така маленька хитрість з боку управління для перевізника, ноу - хау, просто вписати для одного перевізника відправлення з ЖИТОМИР АВТОВОКЗАЛ, і іншому просто ЖИТОМИР. Також у ПП Шеріфф набагато більша протяжність з Житомира до Довжика аж 16,2 км, тобто логічно що перевізник аж ніяк не їде з Автовокзалу.

Це просто недопрацювання працівників управління щодо розкладу, чи підігрування перевізнику як вважаєте?

Прикреплённые изображения:
Transport Технічна чи свідома помилка у розкладі руху автобусного маршруту № 102 "Житомир - Довжик" Transport Технічна чи свідома помилка у розкладі руху автобусного маршруту № 102 "Житомир - Довжик" Transport Технічна чи свідома помилка у розкладі руху автобусного маршруту № 102 "Житомир - Довжик"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо