Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » » Transport » 2017 » Апрель » 3
Transport 33 тролейбуса в день на все місто. Реформа чи підігравання приватним перевізникам?

Transport


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

33 тролейбуса в день на все місто. Реформа чи підігравання приватним перевізникам?

03.04.2017, 11:09:12 1620 5.0 0

Реформа транспорту.

От чесно, не розумію, влада декларує що вона бореться з приватними перевізниками міста для підняття КП ЖТТУ з фінансової ями. Скасовує ряд маршрутних таксі, а саме 3,27,53 та 53А під виглядом відчайдушної боротьби з мафією перевізників, щоб пасажир йшов до комунального транспорту. Навіть більше, будує тролейбусну лінію на Малікова та запускає помпезно аж два тролейбусних маршрути № 7 та 8 щоб видушити приватних перевізників. І що ж насправді відбувається?

Як можна боротися проти приватних перевізників коли на все місто працює 33 тролейбуси? Це боротьба чи імітація? Це реформа чи визнання домінування приватних перевізників? Як можна забезпечити район Крошні вдень 4 тролейбусами? Виходить що перевізники вдень отримують прибутки, в той час коли ТТУ стоїть. Тепер ви розумієте чому маршрутки вдень теж курсують повні? І вони ще вимагають підвищити проїзд? Пане мер Сергей Сухомлин промоніторте ситуацію яка складається. Члени Виконкому перед прийняттям рішення про тариф у 5 грн. вийдіть в день на вулицю навіть біля міської ради та гляньте як "бідують" приватні перевізники, як возять повітря!

На скріншоті кількість тролейбусних засобів, які працюють на двох тролейбусних маршрутах № 7 та 8. Як бачте аж один тролейбус працює на лінії і це № 8. Оце така вона боротьба за пасажира та за ТТУ. Такими діями ви ніколи не піднімете оте своє ТТУ, бо й надалі як заробляли так і заробляють приватні перевізники своїми "будками" і ще від вас вимагають підняти проїзд у 5 грн. і звісно що ви його піднімите. Розкажіть тоді доцільність будівництва лінії на Малікова за отакі шалені гроші платників податків, якщо там транспорт курсує тільки у години пік, а далі "жирують" знову приватні перевізники? Я не розумію логіки, КП ЖТТУ дотується з міського бюджету на десятки мільйонів гривень, то де послуги? Тільки в час пік?

Для кого потрібен той "електронний квиток", якщо немає елементарно транспорту? Оце ваша реформа транспорту?

До слова, на тролейбусному

маршруті № 1 працює - 7 тролейбусів, 
на маршруті № 2 - працює 6 тролейбусів
на маршруті № 3 - працює 6 тролейбусів
на маршруті № 4 - працює 4 тролейбуси,
на маршруті № 4А - працює 0 тролейбусів
на маршруті 5А - працює 4 тролейбуси,
на маршруті 6 - працює 0 тролейбусів
на маршруті № 7 - працює 0 тролейбусів
на маршруті № 8 працює - 1 тролейбус
на маршруті № 9 працює - 0 тролейбусів
на маршруті № 10 працює - 0 тролейбусів
на маршруті № 12 працює - 0 тролейбусів
на маршруті № 15А працює - 5 тролейбусів.

Разом - 33 тролейбуса на все місто!

Прикреплённые изображения:
Transport 33 тролейбуса в день на все місто. Реформа чи підігравання приватним перевізникам?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо