Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » qikread » 2017 » Апрель » 14
qikread Трансформаційно-психологічна гра

qikread


Оценка: 1.7/5 Голосов: 6

Трансформаційно-психологічна гра

14.04.2017, 18:50:39 1825 1.7 0

Запрошуємо 6 травня 17 р о 12.00 на трансформаційну гру "Ліла-чакра" - за акційною ціною!!!
Житомир, вул. Перемоги, 10 каб. 309 - тренінговий центр "Креативна підсвідомість"

Гра Ліла Чакра — нагадує план-тренінг Вашого майбутнього життя. Ставлячи якусь мету, Ви граєте в ту ж Гру життя, тільки на маленькому полі. У процесі гри Ви зустрічаєтеся з перешкодами й одержуєте допомогу, як і в реальному житті. Фактично, граючи в цю гру, ви моделюєте хід Вашого життя в реальності. І Ви не тільки може «підглянути», як буде здійснюватися Ваша Мета в житті, але й уже в процесі гри, одержуючи осяяння й нові розуміння, ви зможете «проробити» вашу мету так, щоб її здійснення пройшло більш гладко й легко. Тому цю гру й називають трансформаційною. Вона трансформує нашу свідомість і відношення до життя, дозволяючи одержувати найкращі результати. Ця гра дозволяє проявити ваші життєві сценарії, усвідомити їх, і свідомо їх трансформувати при потребі. Досвідчена ведуча-психолог допоможе знайти вам ефективні рішення та при бажанні, сформувати успішні життєві сценарії.
Гру можна проводити як індивідуально, так і в невеликій компанії. Причому, відіграючи в компанії, гравці в процесі гри впливають один на одного. Як і в житті вони перетинаються в деяких моментах, і хід одного гравця може вплинути на хід гри інших учасників Гри.
Вартість індивідуальної гри-консультації – 500 грн
Вартість групової гри – 200 грн з учасника при умові попередньої передплати 50%. Без передплати – 270 грн. Загальна кількість учасників – 7-8 осіб.
Ведуча - Масик Олена, клінічний психолог 2 категорії, бізнес тренер компанії "Територія бізнесу,", ведуча тренінгів та метафоричних ігор, фахівець з метафоричних карт.

Реєстрація : https://goo.gl/forms/Rj6hW1tZHTOXI8V63

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо