Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Transport » 2017 » Апрель » 27
Transport Як студенти проводять обстеження пасажиропотоків у місті.

Transport


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Як студенти проводять обстеження пасажиропотоків у місті.

27.04.2017, 06:31:17 1879 0.0 0

Вчора,  разом з управлінням транспорту Житомирської ради, перевіряли як студенти Житомирського автомобільно -дорожнього технікуму проводять обстеження пасажиропотоку.

Отже, з впевненність можна сказати, що даним цього обстеження вірити вже не можна. Чому?

Маршрут #5 з трьох перевірених маршруток обліковець був присутній лише в одній, на двох маршрутках водій їздив сам, на запитання до водія де обліковець каже був, але в нього сталося розстройство желудка. Варто зазначити що одночасно "обісралося" 2 обліковця. Хоча це студенти, і не дивно. На світлинах є їх дані, які він мав би заповнювати, але як бачимо що заповнені дані не є повними, так як не зазначений ані час, ані кількість пасажирів яка вийшла, що вже ставить необєктивність такого обстеження.

Маршрут #14 з двох перевірених маршруток у двох обліковці були.
Маршрут #26 з трьох перевірених маршруток, обліковці були лише у двох.

Варто зазначити, що якщо б провести більш детальну перевірку, то з впевненістю можна сказати, що обліковці на багатьох маршрутках просто відсутні, отже усім даним навіть де були обліковці вірити фактично вже не є реальним.

 

Прикреплённые изображения:
Transport Як студенти проводять обстеження пасажиропотоків у місті. Transport Як студенти проводять обстеження пасажиропотоків у місті. Transport Як студенти проводять обстеження пасажиропотоків у місті. Transport Як студенти проводять обстеження пасажиропотоків у місті. Transport Як студенти проводять обстеження пасажиропотоків у місті.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо