Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » AKorzh » 2017 » Май » 11
AKorzh Крок вперед, два назад

AKorzh


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

Крок вперед, два назад

11.05.2017, 08:07:49 1696 5.0 0

Міський голова в своєму репертуарі. Вчора Сергій Сухомлин проголосував на виконкомі за піняття цін на проїзд в маршрутках до 5 гривень. Сам проголосував. Це при тому, що коли це питання піднімалось раніше, він неодноразово заявляв, що не допустить підвищення. Сухомлин, як видно за весь час його каденції - людина, яка любить плювати собі в обличчя він навіть не "пацан", який слово дав слово забрав. Я не знаю як це і назвати, але на відміну від "пацанів" він виглядає аж занадто ницо. Мене, як житомирянина, обурює це підвищення ціни в маршрутках, але про це згодом. Найбільше, що мене в цьому дратує, що у нас, вибачте на слові, такий чмошний мер, яким керують всі кому заманеться. Згадати хоча б його команду і план "Б" для Фещенка. Як так можна не поважати себе? Я цього просто не можу зрозуміти. Пообіцяв звільнити Фещенка, той його послав та продовжує дерибанити бюджет. Сказав Ткачуку, який відверто лобіює інтереси перевізників, що підвищення не буде і от вам тримайте.
З перевізниками, це звичайно, окрема історія. Читати новини просто смішно. Провели вони дослідження пасажиропотоку - не смішіть. Липовий папірець для прикриття заду Ткачука та Сухомлина і замилювання очей для житомирян. Але я не знаю, кому це замилить очі. Якійсь театр абсурду. Я от тепер думаю, це вони акцію проводили "підвези сусіда" на роботу (чи як вона там називалась), щоб люди шукали альтернативу маршруткам напередодні підвищення ціни.
Коротше кажучи, нема слів. Таких клоунів як мер Житомира і його команда ще потрібно пошукати.

Фото зі сторінки Романа Мусійчука в Facebook

Прикреплённые изображения:
AKorzh Крок вперед, два назад
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо