Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2017 » Май » 12
GoldenFish НІ РАДИКАЛЬНОМУ СВАВІЛЛЮ: частина ІІ

GoldenFish


Оценка: 4.6/5 Голосов: 9

НІ РАДИКАЛЬНОМУ СВАВІЛЛЮ: частина ІІ

12.05.2017, 13:14:16 1695 4.6 0

Вчора ввечері банери Ляшка повісили назад. Плюс додали ще два, на всяк випадок. Тепер центр міста у нас виглядає як фан-клуб лідера Радикальної партії.
Це що взагалі таке? Вони там знахабніли?

По-перше, дратує те, що на те щоб зняти попередню рекламу було витрачено кошти комунального підприємства на вишку. По-друге, у сотні інших підприємців КП «Інспекція з благоустрою» познімала рекламні вивіски та банери, а тут виходить вибіркове правосуддя.
І на останок. Виходить, що я помилилася щодо того, що директор інспекції та депутат міськради від «Самопомочі» Юрій Юзвинський проявив себе як справжній господарник і наплював на якісь політичні ігри та домовленості. Просто взяв зі своїми підлеглими і зняв рекламу радикалів напроти міської ради.

Тепер я думаю, що таким чином пан Юзвинський просто набив собі ціну. Як же дістали ці продажні тварюки з великим цабе.

А радикали теж молодці. Плювати хотіли на закон та всіх житомирян. До речі, мені казали, що сьогодні-завтра в Житомир має приїхати Ляшко. Це таким чином місцеві депутатики та члени партії «лизнули» свого господаря? Кажуть, що один з них – пан Ілля Смичок бігав до міського голови з проханням повернути цю рекламу. То виходить, що і Сухомлин з ними і хоче підлизатися до нардепа?

Прикреплённые изображения:
GoldenFish НІ РАДИКАЛЬНОМУ СВАВІЛЛЮ: частина ІІ GoldenFish НІ РАДИКАЛЬНОМУ СВАВІЛЛЮ: частина ІІ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо