Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Ноябрь » 29
antikorZt Захмарні премії в управлінні капітального будівництва

antikorZt


Оценка: 4.0/5 Голосов: 6

Захмарні премії в управлінні капітального будівництва

29.11.2017, 10:32:06 1833 4.0 0

Наша громадська організація вже неодноразово повідомляла про те, яку ж заробітну плату отримують чиновники Житомирського міськвиконкому. У більшості випадків цифри відверто дивували, адже ми, як житомиряни, не розуміємо за що їм сплачують такі кошти.

Цього разу нашу увагу привернуло управління капітального будівництва Житомирської міської ради, і, як виявилось, не дарма. Згідно з документами, сума премій певних працівників залежала від того, хто у той чи інший час займав посаду начальника управління.

З вересня 2014 року до квітень 2016 року управління очолював Дмитро Болейко. Це, напевно, один з найскандальніших чиновників за останні декілька років. Проте за час його керування премії усіх працівників, включаючи і керівника, залишалися приблизно на одному і тому ж рівні: від 1555 гривень до 2800 і трошки більше. Інколи сума зростала до 3 500 тис грн. Варто зазначити, що найбільшу премію в управлінні отримував головний спеціаліст: від 1500 гривень до 4 тисяч.

Після того, як Дмитра Болейко «попросили» піти з посади начальника, він на деякий час, щоб закінчити розпочаті міжнародні проекти, займав посаду заступника начальника управління з міжнародних проектів та виконував обов’язки начальника управління. Саме тоді премії деяких працівників збільшились у два-три рази. Зокрема головний бухгалтер, який працює в управлінні і досі, у травні 2016 року отримала 8 тисяч 876 гривні, а начальник відділу нагляду за будівництвом – 9 тисяч 331 гривню.

У вересні 2016 року в управління з’явився новий начальник. Ним став Дмитро Мамрай. Вже у жовтні 2016 року головний бухгалтер отримала 17 тис 750 грн премії, спеціаліст відділу бухобліку – 14 тис 661 грн, головний спеціаліст – 16 тис 147 грн, а вищезгаданий начальник відділу нагляду за будівництвом – 18 тис 661 грн. Такі премії, до слова, у міській раді отримують тільки керівники департаментів та управлінь або заступники міського голови. У наступному місяці вищезазначені особи отримали преміальних більше 10 тисяч гривень, а надалі і взагалі зменшилися до 5-7 тисяч гривень.

У грудні 2016 року Дмитро Мамрай звільняється з посади, а на його місце у лютому 2017 року приходить Олександр Заблоцький. За час його керування, як за попередніх начальників, щедру премію отримує бухгалтер та начальник відділу нагляду за будівництвом: 8 875 і 9 330 відповідно. У травні та червні 2017 року ці двоє мали по майже 12 тисяч надбавки. Усі інші – від 6,5 до 8 300. За цей час значно зросла сума заробітної плати і головного інженера, який преміальних мав більше 10 тисяч гривень на місяць.

В той час, коли звичайні житомиряни перебиваються з хліба на воду, дрібні чиновники одного з управлінь міської ради отримують такі от премії. Найгірше те, що ці кошти, на нашу думку, вони отримують не заслужено. Через управління капітального будівництва щороку проходять десятки мільйонів гривень, з ним пов’язана найбільша кількість корупційних скандалів. При цьому місто з кожним роком не стає кращим. Тож чи не марні це витрати?

 

 

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Захмарні премії в управлінні капітального будівництва
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо