Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2018 » Март » 7
amberis Клуб Елітарного Кіно: «БАХУБАЛІ 2: ЗАВЕРШЕННЯ» С. С. Раджамулі

amberis


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Клуб Елітарного Кіно: «БАХУБАЛІ 2: ЗАВЕРШЕННЯ» С. С. Раджамулі

07.03.2018, 11:57:51 1579 3.0 0

7 березня о 17:00 в Клубі Елітарного Кіно на кіноманів очікує феєричне закінчення епічного індійського блокбастеру «БАХУБАЛІ»!
 
Для тих хто вже дивився «БАХУБАЛІ: ПОЧАТОК» у 2015 році нагадаємо основні події історії:
 
 
Казкові ландшафти та архітектура Індії, батальні сцени, ведичні славні, кохання, політика та зрада, а також характерні танці з піснями - ось найкращий дарунок до свята весни для всіх від Клубу Елітарного Кіно.

У центрі подій другої частини лежить історія сивочолого Каттаппи, яку він оповідає Шиві-Махендрі Бахубалі, пояснюючи, як і чому загинув його батько - Амарендра Бахубалі.
 


Бюджет дилогії склав 70 мільйонів доларів, з яких 40 мільйонів  було витрачено на створення другої частини. На даний час «БАХУБАЛІ 2: ЗАВЕРШЕННЯ» є найдорожчим індійським фільмом за всю історію, а кіносерія «БАХУБАЛІ», в свою чергу, вважається найдорожчою індійською кіносерією.


 
Світова прем’єра «БАХУБАЛІ 2: ЗАВЕРШЕННЯ» відбулася 28 квітня 2017 року у 9000 кінотеатрів по всій планеті. В Індії фільм вийшов одразу трьома мовами та був показаний у 6500 кінозалах. Виробники фільму також подбали про вихід картини у форматі IMAX - це третій індійський фільм що вийшов у цьому форматі.
Щоб продемонструвати який ажіотаж викликала кінострічка в Індії, пропонуємо переглянути ролик відзнятий у Хайдарабаті в кінотеатрі «Prasad», де відбувся початок продажу квитків на прем’єрний показ, а глядачі займали чергу до каси ще вдосвіта:

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «БАХУБАЛІ 2: ЗАВЕРШЕННЯ» С. С. Раджамулі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо