Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2018 » Апрель » 27
Paritet Видимі/невидимі жінки України та Житомира

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Видимі/невидимі жінки України та Житомира

27.04.2018, 12:43:23 1714 0.0 0

Напередодні Міжнародного Дня захисту прав жінок у приміщенні Гнатюк Арт-Центру відбулося засідання клубу жінок на тему «Видимі/невидимі жінки України та Житомира». Під час заходу було презентовано історії відомих жінок України та Житомирщини, які зробили великий внесок у розвиток соціально-економічного, політичного, культурного життя країни та регіону; актуалізовано питання про те, хто і за що потрапляє в історію? Чому жіночих імен в історії менше, з чим це пов’язано? Хто має просувати та візуалізувати досягнення та успіхи жінок?

Захід об’єднав у своєму складі проактивних жінок міста, завершенням заходу стало нагородження учасниць проекту ПУЛ жінок від Житомирського регіону та вручення кожній учасниці цибулин тюльпанів як символу того, що як про тюльпани треба дбати і кожного року пересаджувати, щоб вони цвіли гарно, так і про права жінок треба постійно говорити, особливо в День захисту прав жінок задля актуалізації питань і проблем у рівних можливостях та доступу до ресурсів жінок у всіх сферах життя, а також балансу професійної і сімейної сфер.

Захід відбувся в межах проекту «Побудова жіночого політичного лобі в Україні», що впроваджується Всеукраїнською організацією «Жіночий консорціум України» за підтримки Фонду Демократії ООН у 12 областях України та охоплює всі регіони.

Завдання проекту – створити громадянську платформу, яка допоможе збільшити представництво жінок на всіх рівнях прийняття рішень. Базою лобістської платформи стануть організації Національної Мережі «Жіночий консорціум України», які просувають ідеї рівних прав та можливостей чоловіків та жінок в Україні.

Регіональним координатором проекту у Житомирській області є ЖОМГО «Паритет» .

Прикреплённые изображения:
Paritet Видимі/невидимі жінки України та Житомира Paritet Видимі/невидимі жінки України та Житомира Paritet Видимі/невидимі жінки України та Житомира Paritet Видимі/невидимі жінки України та Житомира
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо