Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Paritet » 2018 » Апрель » 27
Paritet Побудова жіночого політичного лобі в Україні

Paritet


Оценка: 5/5 Голосов: 1

Побудова жіночого політичного лобі в Україні

27.04.2018, 12:47:09 1464 0.0 0

Сьогодні у приміщенні Гнатюк Арт-Центру відбувся підсумковий круглий стіл та прес-конференція з нагоди реалізації проекту  «Побудова жіночого політичного лобі в Україні». Під час заходу було презентовано основні результати проекту, актуалізовано важливість реалізації подібних ініціатив і надалі, оскільки активних жінок дуже багато, але для посилення спроможності до дій значна частина потребує знань, підтримки та наснаги. Поряд із тим були проговорені перспективні плани учасниць проекту від Житомирської області; відгуки про стажування у стінах Верховної Ради.

Нагадаємо, що захід відбувся в межах проекту «Побудова жіночого політичного лобі в Україні», що впроваджується Всеукраїнською організацією «Жіночий консорціум України» за підтримки Фонду Демократії ООН у 12 областях України та охоплює всі регіони.

Завдання проекту – створити громадянську платформу, яка допоможе збільшити представництво жінок на всіх рівнях прийняття рішень. Базою лобістської платформи стануть організації Національної Мережі «Жіночий консорціум України», які просувають ідеї рівних прав та можливостей чоловіків та жінок в Україні.

Регіональним координатором проекту у Житомирській області є ЖОМГО «Паритет» .

 

 

 

Прикреплённые изображения:
Paritet Побудова жіночого політичного лобі в Україні Paritet Побудова жіночого політичного лобі в Україні
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо