Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2018 » Октябрь » 30
ВиК ЧИНУШАМ МОЖНО ВОРОВАТЬ, ЕСЛИ ИХ КРЫШУЕТ МЕР

ВиК


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

ЧИНУШАМ МОЖНО ВОРОВАТЬ, ЕСЛИ ИХ КРЫШУЕТ МЕР

30.10.2018, 15:24:14 3219 4.5 0

Безнаказанность и мерZкая защита, вот источники коррупции в коммунальных предприятиях города.

Поясню на примере небезызвестного директора КП Житомиртеплокомунэнерго Рогожина.

Аферист на котором негде клеймо ставить. Начинал в нашем городе с печально известной Олвиты, где пропало около 20 миллионов гривен людских денег. Потом втерся в доверие Вере Тимофеевне и, не имея никакого опыта, стал директором ЖТКЭ.
Но аферистом быть не перестал. Чему свидетельством очередное уголовное дело. С масками-шоу вручили подозрение и через суд попытались отстранить от должности, во избежание давления на подчиненных вовсю дающих показания компетентным органам.

Но не тут-то было. На защиту стал мер:

відповідно до листа виконавчого комітету Житомирської міської ради, за підписом міського голови ОСОБА_9 №25/к-13256 від 18.10.2018, ОСОБА_3 є підписантом багатьох міжнародних контрактів як директор ЖТКЕ. Відсторонення його від посади потягне за собою необхідність заміни підписанта по договорам, що вимагає значного часу та в свою чергу призведе до несвоєчасного виконання зобовязань по міжнародним контрактам, та як наслідок - штрафним санкціям. Згідно отриманих коштів, тільки на протязі поточного року виникають фінансові зобовязання міста в сумі 8495621,00 грн.. В разі зупинки вказаних проектів ці кошти повинні бути сплачені в обовязковому порядку та буде повністю зупинена реалізація грантового проекту СЕКО, в звязку зі спільними зобовязаннями міста щодо софінансування. В звязку з чим, навіть тимчасове відсторонення ОСОБА_3 від посади директора КП ЖТКЕ Житомирської міської ради, потягне за собою заподіяння мільйонних збитків бюджету міста.

Перевожу для непонятливых - Рогожин в теме, на потоках, и менять его нельзя!

Короче - воруй Рогожин и иже с ним дальше - мер дает добро!..

http://reyestr.court.gov.ua/Review/77371440?fbclid=IwAR3156yG0h87L-7n355XT--CnGo00EYgXeYwt2-eyM5pWD_0bH1MtqURO08

 

Прикреплённые изображения:
ВиК ЧИНУШАМ МОЖНО ВОРОВАТЬ, ЕСЛИ ИХ КРЫШУЕТ МЕР
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо