Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2018 » Ноябрь » 6
amberis «Gnatyuk» Арткіно: «ЕҐОН ШІЛЕ: СМЕРТЬ І ДІВА» Дітера Бернера

amberis


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

«Gnatyuk» Арткіно: «ЕҐОН ШІЛЕ: СМЕРТЬ І ДІВА» Дітера Бернера

06.11.2018, 15:31:44 1483 3.0 0

Еґон Шіле - один з найскандальніших і провокаційних художників Відня першої половини XX століття. Невиправний ловелас Шіле, який вічно шукав натхнення в жіночих обіймах, проте, проніс через все життя прихильність до двох найважливіших для нього жінок. Це Ґерті, його молодша сестра та перша муза, і Валлі, перше кохання художника, увічнена ним на знаменитій картині «Смерть і Діва».
 


Смерть і Діва. Еґон Шіле.

 
Лаконічніше за всіх творчість Шіле описав кайзер Франц-Йосип: побачивши його роботи він не стримався та обурливо вигукнув «Це просто жах!».
Звичайно, важко відреагувати інакше, коли хтось набирається сміливості відкрито зневажати чинні правила та переступає усі межі дозволеного. Саме такою була життєва філософія Шіле.

 

Прикреплённые изображения:
amberis «Gnatyuk» Арткіно: «ЕҐОН ШІЛЕ: СМЕРТЬ І ДІВА» Дітера Бернера amberis «Gnatyuk» Арткіно: «ЕҐОН ШІЛЕ: СМЕРТЬ І ДІВА» Дітера Бернера amberis «Gnatyuk» Арткіно: «ЕҐОН ШІЛЕ: СМЕРТЬ І ДІВА» Дітера Бернера
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо