Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2018 » Декабрь » 20
amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS»

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS»

20.12.2018, 16:18:15 2716 5.0 0

BEST HORROR SHORTS
    
Країни: Нідерланди, Італія, Іспанія, Бразилія, США, Франція 
Хронометраж: 79 хв.
Вікова категорія: 16+
Фільми озвучені українською мовою
    
Хочете почути страшну історію? Або цілих сім? 20 грудня в кінотеатрах України стартує показ фестивалю короткометражного кіно «Best Horror Shorts».
 
 
«Best Horror Shorts» – це добірка моторошних історій, кожна з яких вражає непередбачуваним сюжетом та неповторною атмосферою. На екрані на вас чекають канібали, божевільні дантисти, монстри, що полюють на людей і монстри, які живуть в людях, а також багато іншого, за що всі пошанувачі жанру так люблять жахи.
 

 
Візьміть з собою найбільше відро поп-корну, щоб закривати ним очі і влаштовуйтесь зручніше у своїх кріслах. Світло в залі згасає і розпочинається СТРАХ.
 

ПРОГРАМА

Корінь проблеми
США, 2012, 13’34’’

Американське передмістя, 1950-ті роки. Домогосподарка підозрює, що привітний дантист, що живе по сусідству, приховує жахливу таємницю.


Трипофобія
Бразилія, 2018, 8’45’’

Чорний пісок таємничого піщаного годинника розпочав відлік. Старий чоловік у похмурій кімнаті намагається щось нашкрябати на папері. Хлопець, що закований в ланцюги, страждає у темряві посеред туману. І раптом дізнається, що він не один.


 
Зупинка
Франція, 2016, 6’

Подорож Сари і Брема приймає жахливий поворот, коли вони вирішують зупинитися на заправці у темних лісах Валлонії.


День народження
Італія, 2017, 15’

Ніч. Жорстока медсестра блукає коридорами будинку для престарілих. Вона наживається на тому, що продає рецептурні препарати наркоманам та краде речі у найслабших пацієнтів. Єдине, що вона ненавидить більше, ніж свою роботу, - це старі люди. Увійшовши в палату № 12, у якій проживають три сестри, медсестра дізнається, що одній з них сьогодні виповнилося 100 років. Подарунок на день народження змінить життя всіх присутніх в палаті.


Солоденький
Іспанія, 2017, 10’

Для Густава це була звичайна ніч: безтурботна, тиха і сумна. Аж раптом веселощі постукали у двері. І вони нікуди не підуть, поки не закінчать те, що розпочали.


Нетфлік & Кекс
Нідерланди, 2017, 6’46’’

Після кількох місяців флірту і переписок, хлопець нарешті отримав повідомлення, на яке чекав весь цей час. Дівчина його мрій запрошує його до себе додому. Її батьки поїхали на всі вихідні, а отже візит обіцяє бути цікавим. Однак, раптом юнак усвідомлює, що на карту поставлено дещо більше, ніж його цнотливість.


Позаду
Іспанія, 2016, 15’

Аріана - розлучена мати, яка одержима думкою про те, що колишній чоловік забере в неї дитину. На святкуванні дня народження таємнича стара жінка каже Аріані, що за нею стоїть дивна фігура: потворна людина. Повернувшись додому з дитиною, Аріані доведеться боротись з чимось значно темнішим, ніж її страхи.

 

Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS» amberis Кіноклуб «МІСЦЕВИЙ»: «BEST HORROR SHORTS»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо