Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Январь » 21
amberis ТИ ДИВИ! Фестиваль життєвих змін «Лайф-Драйв»

amberis


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

ТИ ДИВИ! Фестиваль життєвих змін «Лайф-Драйв»

21.01.2019, 18:53:00 1917 3.7 0

Фестиваль життєвих змін «Лайф-Драйв» - це простір вибору в широкому спектрі методик для вирішення учасниками своїх життєвих задач.
Спікери фестивалю - досвідчені практикуючі психологи та коучі і на фестивалі вони представлять теми, що мають найбільший запит в їх практиці.
Форма: Кожних дві години всі учасники збираються в актовій залі, де три спікери згідно регламенту представляють свої теми коротко (3-4 хв.). Після цього всі розходяться по трьох аудиторіях згідно обраної теми. Таким чином, кожних двi години Ви обираєте один майстер-клас (МК) з трьох запропонованих.
Після МК можливі індивідуальні консультації та планування поглибленної співпраці з майстрами. Все це відбувається в атмосфері емоційного піднесення та високого ентузіазму.

Тренери: Констянтин Галюк, Агріс Чукурс, Тіна Антонович, Михайло Тустов, Анастасія Паньковецька, Міра Пилипчук (всі – Київ); Тетяна Павловська (Новоград-Волинський); Олена Ратинська, Олена Рибчинська, Олена Шевчук, Вікторія Калинчук, Світолада Ткачук, Анна Ковальська (всі – Житомир).

Теми: «Публічні виступи», «Особистий бренд», «Human Design», «Геймізація діяльності», «Реалізація потенціалу на 100%», «Про що мовчать твої відносини?», «Сімейні страхи», «Ім’я як ресурс», «Мистецтво життєвого балансу», «Образ обрАзи», «Життєве призначення», «Я - добра мати?», «Відносини з мамою», «Кавове дихання».

Ігри: Фокус, Goal Mаker$, Гра в відносини, ПроЖить.

Субота та неділя: 10:00-14:00 та 15:00-19:00.

Місце проведення: Житомирський державний технологічний університет
(вул. Чуднівська, 103).

Питання щодо участі та оплати за тел: (098) 106 23 99.

www.facebook.com/events/630923687310740

Прикреплённые изображения:
amberis ТИ ДИВИ! Фестиваль життєвих змін «Лайф-Драйв»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо