Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Январь » 29
amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «ДИНОЗАВРИ: У ПОШУКАХ СЕНСАЦІЇ»

amberis


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Кіноклуб КУЛЬТУРА: «ДИНОЗАВРИ: У ПОШУКАХ СЕНСАЦІЇ»

29.01.2019, 10:15:57 1882 4.0 0

Кістяку житомирського мамонту присвячується :)

Динозаври: у пошуках сенсації (Dinosaurs)

Хронометраж: 90 хв 
Жанр: документальний фільм
Країна: Італія
Обмеження: 0+
Рік створення: 2018
Виробник: Magnitudo srl.
Фільм озвучено українською мовою


 
Чи замислювались ви колись, як гігантські скелети динозаврів Крейдового чи Юрського періоду потрапляють до музеїв? «Динозаври: у пошуках сенсації» - документальний фільм, що розповість про найцікавіші факти з життя та останніх днів найбільших істот на планеті.
 



Деякі з них, особливо хижаки, досягали висоти будинку та ваги у кілька десятків тон й мали міцні щелепи та зуби.
Та попри захват, що охоплює нас під час кожного візиту до музеїв, більшість скелетів динозаврів являють собою дуже ретельну реконструкцію. Оригінальні ж зразки у світі можна перерахувати на пальцях. Але звідки вони взялися? Як вчені та археологи займаються пошуком справжніх кісток динозаврів? Як їм вдається знайти те, що вже мільйони років приховано глибоко під землею?

 

Директор та продюсер стрічки Францеско Іверніцці вирушає у подорож унікальними місцями знахідок кісток, щоб розкрити головні таємниці динозаврів. Від сенсаційних знахідок у найвіддаленіших точках планети до сучасних лабораторій та аукціонних будинків світу, де колекціонери та наукові інститути сперечаються за право отримати ці рідкісні екземпляри.


 
Динозаври - це захоплюча подорож історією динозаврів, що знімалася по слідах в Італії, Швейцарії, Франції та США, яка допоможе розкрити таємницю найвеличніших створінь, що колись жили на землі.
 

Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «ДИНОЗАВРИ: У ПОШУКАХ СЕНСАЦІЇ» amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «ДИНОЗАВРИ: У ПОШУКАХ СЕНСАЦІЇ» amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «ДИНОЗАВРИ: У ПОШУКАХ СЕНСАЦІЇ» amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «ДИНОЗАВРИ: У ПОШУКАХ СЕНСАЦІЇ» amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «ДИНОЗАВРИ: У ПОШУКАХ СЕНСАЦІЇ»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо