Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Февраль » 4
amberis Клуб Елітарного Кіно: «КРУТИ 1918» Олексія Шапарєва

amberis


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

Клуб Елітарного Кіно: «КРУТИ 1918» Олексія Шапарєва

04.02.2019, 17:48:58 1327 3.4 0

Дивись українське!
«КРУТИ 1918»
Жанр: історичний екшн
Режисер: Олексій Шапарєв
У ролях: Євген Ламах, Надія Коверська, Андрій Федінчик, Олексій Тритенко, Олександр Піскунов, Дмитро Ступка, Остап Ступка, Наталя Васько, Роман Ясіновський

Крути 1918: https://www.facebook.com/kruty1918film/
 
 
Художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року.
 

На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами.


Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

 
У Житомирі фільм вийде у прокат 7 лютого.
Переглянути прем’єру фільму можна у кінотеатрі ім. Івана Франка


Саундтреки до фільму «КРУТИ 1918» 
записали Христина Соловей та гурт «ГАЙДАМАКИ» 
 
«Коли ми думали над музичною концепцією стрічки, зрозуміли, що в чоловічій історії нам вкрай необхідний жіночий голос, який би посилив драматургію, – розказує продюсер фільму «Крути 1918» Андрій Корнієнко. – І перша, хто спав на думку – це Христина Соловій, душа сучасної української пісні. Ми, творці фільму, радіємо, що в нас вийшла така плідна співпраця».
 

 
Пісня «Чорна Рілля» від Гайдамаків, ще один саундтрек до фільму «Крути 1918». Аби відтворити настрій фільму та пісні, музиканти знялись у 20 градусний мороз на середині Київського водосховища, де безкрайній крижаний простір послужив метафорою чистоти і вічності, у яку відійшли душі героїв що полягли у нерівній битві.
 
 

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «КРУТИ 1918» Олексія Шапарєва amberis Клуб Елітарного Кіно: «КРУТИ 1918» Олексія Шапарєва
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо