Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Февраль » 8
amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «БЕРНІНІ»

amberis


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Кіноклуб КУЛЬТУРА: «БЕРНІНІ»

08.02.2019, 19:00:21 1879 4.0 0

БЕРНІНІ | BERNINI

Хронометраж: 87 хв 
Жанр: документальний фільм
Країна: Італія
Обмеження: 0+
Рік створення: 2018
Виробник: Nexo Digital srl.
Спосіб реалізації: озвучено українською мовою
 

 
Джованні Лоренцо Берніні - один із символів архітектури Рима. XVII сторіччя стало золотим часом римського бароко, що докорінно змінило вигляд вічного міста. 
І саме Берніні був головною рушійною силою цих змін. 


 
Події фільму розгортаються у Галереї Борґезе - віллі, що традиційно вважається найкращим для знайомства з роботами Берніні. Саме тут вперше прокинувся його хист до зображення сюжетів через скульптуру. 


 
«Нью-Йорк Таймс» описав виставку Берніні такими словами: «Це досвід, пережити який можна лише раз у житті». У фільмі ви побачите унікальну підбірку, у якій представлено понад 60 шедеврів легендарного митця. 


 
Спеціально для стрічки вони були зібрані з найбільш престижних музеїв в одному місці. Глядачі отримають можливість оцінити унікальність спадщини, яку залишив по собі італійський геній.
 

Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «БЕРНІНІ» amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «БЕРНІНІ» amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «БЕРНІНІ» amberis Кіноклуб КУЛЬТУРА: «БЕРНІНІ»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо