Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2019 » Февраль » 13
pixar Як здійснюється доставка з Китаю в Україну?

pixar


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Як здійснюється доставка з Китаю в Україну?

13.02.2019, 15:10:35 1984 5.0 0

Завдяки оптимальному співвідношенню ціни і якості китайські товари користуються високим попитом у покупців, та привертають увагу багатьох підприємців і тих, хто тільки планує зайнятися власним бізнесом. При цьому щоб бути конкурентоспроможним, важливо не тільки правильно вибрати нішу і знайти надійних постачальників (виробників), але і зрозуміти, як здійснюється доставка з Китаю в Україну.

Яким транспортом здійснюється доставка з Китаю в Україну?

Саме від правильності організації логістичних процесів багато в чому залежить рентабельність підприємницької діяльності. Сьогодні придбати товари з Китаю з доставкою в Україну можна з використанням різних типів транспортних засобів.

Автоперевезення.

Це поєднання високої мобільності і гнучкості, а також незалежність від строгих графіків відправок. До переваг автоперевезень також можна віднести:

  • скорочення часу, необхідного на вчинення вантажно-розвантажувальних робіт;
  • наявність доставки «до дверей»;
  • порівняно невисокі тарифи.

Авіадоставка.

У разі, коли необхідно доставити продукцію в максимально короткі терміни - ідеальним варіантом є https://ic0010.com.ua/ за допомогою авіатранспорту.

Недолік авіаперевезень - їх вартість. Однак грамотно використовуючи сучасні формати вантажоперевезень, ви отримаєте ваше замовлення не тільки швидко, але і заощадите при цьому.

Залізничні перевезення.

Залізничні вантажоперевезення - це комбінація надійності, незалежності від погодних умов і можливості перевозити вантажі практично будь-яких розмірів і нестандартних конфігурацій, а також великооптові партії на далекі відстані завдяки розвиненій залізничної інфраструктурі.

Варто враховувати, що самостійно визначити оптимальний варіант, яким буде проводитися доставка в Україну з Китаю досить складно. Тому, щоб уникнути ризиків, пов'язаних з  підбором транспорту і неправильним побудовою логістічсекого маршруту, варто звертатися в спеціалізовані транспортно-експедиторські компанії.

Як розрахувати вартість доставки і де краще замовити послугу?

Слід зазначити, що ціна доставки з Китаю в Україну формується виходячи з безлічі чинників, ключовими з яких є:
  • Вид використовуваного транспорту.
  • Пріоритетна терміновість.
  • Специфіка (категорія) перевезеної продукції.
Крім зручного онлайн-сервісу, що дозволяє дізнатися попередню вартість транспортування, звертаючись до транспортно-експедиторські компаній, ви також отримаєте:
  • Підбір оптимальних транспортних схем, що дозволяють скоротити витрати на логістику, не жертвуючи термінами.
  • Документальний супровід. Вам не доведеться турбуватися про збір дозвільних документів і правильності їх заповнення. Всі організаційні клопоти бере на себе компанія-перевізник.
  • Гарантії збереження відправлення.
  • Можливість відстежувати статус вантажоперевезення і розташування посилки в режимі онлайн.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо