Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Март » 30
amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ТІНТОРЕТТО. ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ БУНТАР» Джусепе Домінго Романо

amberis


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Кіноклуб «КультуРА»: «ТІНТОРЕТТО. ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ БУНТАР» Джусепе Домінго Романо

30.03.2019, 12:08:57 1395 4.3 0

Хронометраж: 90 хвилин
Дата релізу: 03 квітня о 19:15
Країна: Італія
Виробник: SKY ARTE
Режисер: Джусепе Домінго Романо
Композитор: Мауріціо Б’янчі
Рік виробництва: 2018
Тип: документальний
Обмеження: 12+
Місце показу: Кінотеатр ім. Івана Франка (м. Житомир)
Фільм озвучено українською мовою



Згадки про життя Якопо Тінторетто наповнене розбіжностями та пробілами. Відомо, що він народився у Венеції, а своє прізвисько Тінторетто отримав від батька, відомого фарбаря. Ще підлітком він вирішив навчатися живопису у Тиціана, але був вигнаний з його майстерні вже через 10 днів. Існує думка, що причиною стали творчі ревнощі майстра, який першим оцінив неабиякий хист талановитого хлопця.

У своїх роботах Тінторетто зафіксував глибоку кризу ідеалів Ренесансу. Разом з тим, його твори за глибиною, значущістю й майстерністю не поступаються кращим роботам доби Відродження. Його бунтарське мистецтво, сповнене пристрасті й титанічної потужності яскраво описує емоційний стан цілої епохи.

Фільм розповість про усе найцікавіше з життя Тінторетто, яке за декілька століть обросло численними міфами й легендами. У компанії неперевершеної Гелени Бонем Картер ми вирушимо у подорож від початку творчого шляху італійського живописця, до часу, коли той перетворився на одного з найяскравіших представників високого венеціанського Відродження і маньєризму

Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ТІНТОРЕТТО. ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ БУНТАР» Джусепе Домінго Романо amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ТІНТОРЕТТО. ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ БУНТАР» Джусепе Домінго Романо amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ТІНТОРЕТТО. ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ БУНТАР» Джусепе Домінго Романо amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ТІНТОРЕТТО. ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ БУНТАР» Джусепе Домінго Романо
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо