Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Апрель » 5
antikorZt ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ КОНКУРСУ НА НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ

antikorZt


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ КОНКУРСУ НА НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ

05.04.2019, 16:15:39 1581 3.9 0

В середу відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради.
По-перше, за результатами конкурсу, начальником управління має стати Костянтин Підпокровний. Він надав членам комісії під час співбесіди матеріали на кшталт свого бачення розвитку сфер, які будуть у нього в підпорядкуванні. Було б добре, якби він опублікував їх для громади міста.
По-друге, для нас стало здивуванням присутність деяких депутатів на цьому конкурсі. Не просто як слухачів, а саме як членів комісії. Чомусь лише голові бюджетної комісії, голові фракції БПП Юрію Мойсеєву дали таку можливість, що виглядає дуже дивно.
По-третє, ми вдячні міському голові Сергію Сухомлину за те, що цей конкурс відбувся відкрито. Усі, хто хотів побачити як це відбувається, мав змогу це зробити. Ми і надалі будемо наполягати на тому, щоб конкурси на ключові посади у міськвиконкомі відбувалися відкрито. Цю ініціативу ми продовжимо.

Прикреплённые изображения:
antikorZt ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ КОНКУРСУ НА НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо