Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2022 » Февраль » 25
TarasS Всі на захист Житомира та України! ВІДЕО

TarasS


Оценка: 3.6/5 Голосов: 14

Всі на захист Житомира та України! ВІДЕО

25.02.2022, 07:55:25 4821 3.6 0

Спочатку про погане. Путінські пацюки більше доби нищать Озерне. Вночі було три атаки. Слід очікувати ударів по військових об'єктах на Корбутівці, Богунії і в центрі міста. Мета атаки на Житомирщину - оточити Київ і перерізати шосе Київ-Чоп. Для цього пацюки намагатимуться захопити Житомир і Бердичів. 
Тепер про хороше. За останню добу Збройні сили України збільшилися на 110 тис. резервістів та добровольців Територіальної оборони. Вони вдягли форму і отримали зброю. За цю добу їх стане ще більше. Лукашенко боїться воювати. Його війська поки що стоять у Білорусі. Якщо перемагатимуть пацюки - він може рушити, що допомогти їм з окупацією. Якщо перемагатимемо ми - він не ворухнеться. Велика частина російських срочників і рядових контрактників деморалізвана. У білорусів бажання воювати ще менше.
Житомирська область одна з найільш мілітаризованих в Україні. Тут 4 бригади ЗСУ, 1 бригада ТрО, Військовий інститут, окремі батальйони і полки, а також інші частини, про-які-я-промовчу. Але значна частина цих військ задіяна на інших ділянках фронту, в тому числі обороняє Київ. Щоб не пустити окупантів у Житомир і Новоград-Волинський, щоб надійно контролювати міста та шосе - ми повинні мати абсолютну кількісну перевагу. 
Я вже в бригаді Територіальної оборони. Мої родичі та приятелі, молоді та не дуже молоді, здорові та не дуже здорові - теж тут. Бригада забезпечена зброєю та боєприпасами, в тому числі сучасними ПТРК. Вступити у бригаду можна прямо на території її дислокації. Їхати на Бульби-Боровця чи на Параджанова не обов'язково. Якщо нема військового квитка - достатно мати паспорт та ідентифікаційний код. При собі мати особисті речі. Якщо ви на машині - захопіть з собою електричний обігрівач, масляний радіатор, питну воду тощо. 
Телефон: 097 867 38 31

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо