Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » vovik-zt » 2022 » Май » 8
vovik-zt Зруйновані міста - зруйновані долі

vovik-zt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Зруйновані міста - зруйновані долі

08.05.2022, 20:10:03 3042 5.0 0

   За більше ніж два місяці війни російський агресор зруйнував вже багато міст, сіл, селищь та житлових районів. Нажаль окупанти продовжують це робити і зараз. Найбільше руйнувань заподіяно у Донецькій області, насамперед це Маріуполь (місто яке досі знаходиться в облозі ворога та не здається, місто що потребує негайної евакуаціі бо люди там виживають у не людських умовах вже два місяці, без медичної допомоги (якої потребують більшість з тих людей), майже без води, їжі та медикаментів.). Також дуже постраждала Волноваха та інші невелички села. Багато руйнувань у Херсонскій, Луганській, Миколаївській, Запоріжській, Одеській, Сумській, Чернігівській, Харківській, Дніпропетрівській та Київській областях. На півночі Житомирщини, теж є повністьюзруйновані села. Ворог завдає ракетних ударів по всій територіі України, руйнує інфраструктуру, дороги, залізницю, лікарні та школи, а головне вбиває та руйнує сотні тисяч людських життів. Життя яких вже ніколи не буде таке як було до 24 лютого 2022 року.
  Тримаймося друзі, віримо і допомагаємо ЗСУ та один одному - разом ми сила, разом ми маємо зробити все для нашої перемоги над рашистами, кожен на совєму місті має бути цінним для Батьківщини і рідних. Слава Україні!

 



 

відео 18+

Прикреплённые изображения:
vovik-zt Зруйновані міста - зруйновані долі vovik-zt Зруйновані міста - зруйновані долі vovik-zt Зруйновані міста - зруйновані долі vovik-zt Зруйновані міста - зруйновані долі vovik-zt Зруйновані міста - зруйновані долі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо