Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2008 » Декабрь » 13 » 18:32:10

Директор «Житнего рынка» лидирует в конкурсе Человек года в Житомире

13.12.2008, 18:32:10 8461 20
Директор «Житнего рынка» лидирует в конкурсе Человек года в Житомире

Каждый город имеет своих героев – людей, которые так или иначе работают для его развития и благосостояния жителей.

Опросив житомирян, газета "20 хвилин" определила 12 представителей разных сфер деятельности, среди которых читатели газеты изберут „Человека 2008 года” – того, кто принимал активное участие в жизни и развитии Житомира.

Планируется, что результаты народного голосования будут обнародованы в газете в канун Нового года.



Лідери СМС-голосування станом на 10 грудня 2008 року


Володимир Тонконогий
директор «Житнього ринку» (25% голосів)

Володимир Тонконогий поки що впевнено лідирує у народному СМС-голосуванні. Наразі, що це за людина ми спитали у... народу (голосування ж бо народне).

– Володимир Миколайович пропрацював у сфері торгівлі, мабуть, років із тридцять. Ще в радянські часи, коли я працював у сфері кооперативної торгівлі, це було 20 років тому, Володимир Тонконогий очолював управління кооперативної торгівлі області, – розповідає приватний підприємець Володимир Куклюк.

Чимало було зроблено ним ще тоді для розвитку сфери торгівлі на Житомирщині. Можна сказати навіть, що він був одним із тих, хто стояв у її витоків. Після того, як Радянський Союз розпався і кооперативний рух занепав, Володимир Тонконогий очолив «Житній ринок». І очолює його й досі.

Я думаю, якби справжнім фахівцем, то він би не протримався так довго в торгівлі. Володимир Миколайович завжди дбав не стільки про себе, скільки про своїх підлеглих.

Крім того, Володимир Тонконогий знається на фінансах, на торгівлі, на економіці. Він завжди всі ринкові тенденції піддає аналітиці, а не просто сприймає як є».



Олександр Коцюбко,
президент СК «Легіон» (20,5% голосів)

Олександр Коцюбко – житомирський меценат, що активно пропагує спорт та здоровий образ життя серед молоді міста, у народному голосуванні «дихає в спину» Володимиру Тонконогому.

Велика кількість СМС на підтримку, в принципі, не дивина – цю Людину знає и поважає вся Мальованка, сотні вихованців спортклубу «Легіон» та іхні батьки підтримали Олександра Коцюбко. І, звичайно, коллектив школи №1, для якої за останні роки Олександр Коцюбко зробив може навіть більше, аніж міське управління осіти.

 – Попершее, Олесандр Петрович – наш випускник, – розповідає завуч ЗОШ №1 Людмила Філянович, – У нас же вчилась його дочка. Тоді батьки обрали його головою опікунської ради.

І не помилились – за вісім років  він зробив величезний внесок у розвиток матеріальної бази школи, за власні кошти старее приміщення школи відреставрував і зробив там бібліотеку. Власне і клуб «Легіон» почався з нас – Олександр Петрович створив спортивні секції, запросив чудових тренерів і фактично забрав дітей з вулиць, зміцнивши як фізичне здоров’я, так і моральне виховання.

І головне – діти в його клубі займаються безкоштовно. Він – гарний приклад для інших бізнесменів, яким небайдуже життя нашого міста.






Схожі новини:


Комментариев: 20
Гильденстерн
1 Гильденстерн (Гильденстерн)   • 14:46:45, 14.12.2008 [Материал]

20 хвилин как всегда берет на себя немного многовато.. Хорошо хоть жебривського нет в списках..
gp
2 Виктор Зинченко (gp)   • 14:55:40, 14.12.2008 [Материал]

что то не пойму... разве смс-голосование может быть объективным в таком случае?
Iваницький
3 Iгор Миколайович (Iваницький)   • 17:39:11, 14.12.2008 [Материал]

Странная подборка... по какому принципу составлялась? Если бы там не было Валика Кузнецова - точно решил бы, что по принципу проплаченности... или Кузнецова просто добавили для создания эффекта "демократичности"?
Sam_Adams
4 Володимир Лукашевич (Sam_Adams)   • 17:53:00, 14.12.2008 [Материал]

Мокресова також навряд чи б проплачувала себе "ентом" проекті.

на ком №1

Якраз, краще б в списку був Жебрівський, він то якраз більш менш вписується наразі в трактовку( людей, которые так или иначе работают для его развития и благосостояния жителей).

rozdum
5 Sergey Rozdum (rozdum)   • 18:06:51, 14.12.2008 [Материал]

Зробіть краще, а тоді критикуйте - моя всім порада)
Намагались, щоб було менше політики (тому нема ні Жебрівського, ні кого іншого) просто піару. Та ж Мокресова - дійсно толкова спортсменка, Кузнєцов - помітна фігура вкультурі (особливо після кінотуру), Малиновський і Саух - керують двома найбільшими ВУЗами міста (а це - наша молодь), Крігер і Рудь - успішні підприємці ітд.
Звісно, до чого придертися можна знайти завше і завше хтось захоче показати, наскільки він розумніший за інших - які проблеми - влаштуйте щось альтернативне)))
Гильденстерн
6 Гильденстерн (Гильденстерн)   • 18:11:55, 14.12.2008 [Материал]

> Кузнєцов - помітна фігура вкультурі (особливо після кінотуру),
Ага, широко известны в узких кругах. Немного не та ситуация в стране чтобыкинотуры что-то решали в популярности или успешности людей.

> Малиновський і Саух - керують двома найбільшими ВУЗами міста (а це - наша молодь),
Если Саух и Малиновский наша молдежь то страна в бедственном положении.

> Крігер і Рудь - успішні підприємці ітд
За Рудя не скажу, но методы Кригера таковы что не талант менеджера, но талант человека котрый знает "как" "кому" и "когда" решает. Не думаю что такие походы нужно награждать.

rozdum
7 Sergey Rozdum (rozdum)   • 18:26:36, 14.12.2008 [Материал]

Гильденстерну

бачу, ви вважаєте себе експертом в цьому питанні. Тоді, просвітіть, мо, хто, на вашу думку, мав би бути в тому списку і чому (і тоді будь-хто так само зможе то розкритикувати)))

Гильденстерн
8 Гильденстерн (Гильденстерн)   • 18:28:02, 14.12.2008 [Материал]

> бачу, ви вважаєте себе експертом в цьому питанні. Тоді, просвітіть, мо, хто, на вашу думку, мав би бути в тому списку і чому (і тоді будь-хто так само зможе то розкритикувати)))

C токи зрения пересичного гражданина?
Победить должна Верка как бы это не звучало.

Гильденстерн
9 Гильденстерн (Гильденстерн)   • 18:29:12, 14.12.2008 [Материал]

Ну и приз зрительских симпатий Иваницкому безусловно )
rozdum
10 Sergey Rozdum (rozdum)   • 18:30:49, 14.12.2008 [Материал]

Я вас розчарую - ніхто нікому нічого не винен. Але можу запропонувати організувати кампанію на підтримку вашого фаворита - хто ж заважає...
1-10 11-20
Оголошення на ЖЖ інфо: