Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2012 » Февраль » 24 » 14:32:27

Інформація Житомирського міського центра соціального обслуговування відносно Бодрова П.Г.

24.02.2012, 14:32:27 4600 7
Інформація Житомирського міського центра соціального обслуговування відносно Бодрова П.Г.

Житомирський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Житомирської міської ради постійно надає посильну допомогу та гаряче харчування громадянам, які бродяжать та жебракують (в тому числі громадянам, які звільнені з місць позбавлення волі), малозахищеним громадянам та іншим верствам населення, які попали в скрутне становище та потребують сторонньої допомоги.

Таку допомогу у нас отримали тільки у минулому році понад 10 тис. чоловік. Організація гарячих обідів, видача продуктів харчування, ліків, тощо проводиться за спонсорські благодійні кошти.

Зі слів соціального працівника Лук’янчук К.В., яка на той час працювала в територіальному центрі, який очолював директор Вацківський Г.І., Бодров П.Г. в 1997р. був безхатченком. Вона пожалівши безхатченка Бодрова П.Г., який шукав собі кусок хліба на смітнику познайомила його зі своєю одинокою підопічною Шевченко Ксенією Євстафіївною, 1910р.н., яка проживала за адресою: пров. Страрогончарний 7, кв.1. і запропонувала Бодрову П.Г. вступити в шлюб з Шевченко К.Є., щоб залишитись проживати в її квартирі. Через дві неділі після одруження Шевченко К.Є. померла, квартира залишилась Бодрову П.Г.

На той час Бодров П.Г. пред’явивши всі необхідні документи та особисто сверджував, що він є одинока людина, тому соціальний працівник Лук’янчук К.В. оформила його на обслуговування в територіальний центр.

Так склалося, що в 1998р. гр.Кирилюк Віра Терентіївна, 1923р.н., яка внаслідок особистої трагедії (при продажі та переоформленні її квартири був вбитий її син), також залишилася без житла. Тому за згодою підопічного Бодрова П.Г. її було поселено до нього по пров. Старогончарному 7, кв.1 та зараховано на обслуговування в територіальний центр. Дане однокімнатне житло знаходилося в аварійному стані, без зручностей.

На особистому прийомі у міського голови Фесенко А.І. громадянці Кирилюк В.Т. було запропоновано заселитися у гуртожиток за адресою вул.. Огієнко 6, кв.17 у двох кімнатну квартиру зі зручностями. Коли гр.Бодров П.Г. побачив квартиру у хорошому стані, то попросив дозволу міського голови проживати разом з громадянкою Кирилюк В.Т.

Бодров П.Г. та Кирилюк В.Т. продали свою аварійну квартиру. На момент заселення Бодрова П.Г. та Кирилюк В.Т. в 2-х кімнатну квартиру, вона була в ідеальному стані.

Підопічна Кирилюк В.Т. була знята з обслуговування з 12.09.2003р. в зв’язку зі смертю.

З того часу підопічний Бодров П.Г. поступово став захаращувати квартиру, приносив речі зі смітника.

Неодноразово соціальні робітники центру приводили квартиру в належний стан, але останнім часом Бодров П.Г. не дозволяв соціальним робітникам прибирати в квартирі.

В лютому місяці 2010р. соціальний робітник Коренівська Г.М., яка обслуговувала Бодрова П.Г. виявила, що в м. Житомирі проживає працездатний син Бодрова П.Г. – Бодров М.П., за адресою м.Житомир, вул. Крошенська 41 і зі слів підопічного відвідує його, приносить йому продукти харчування та претендує на квартиру батька, тому Бодрова П.Г. було знято з обслуговування з 01.03.2010р., так як статутом територіального центру не передбачено обслуговування громадян, які мають працездатних дітей, котрі проживають в одному населеному пункті і по закону зобов’язані їх доглядати.

Директор територіального центру А.О.Сахневич

Схожі новини:


Комментариев: 7
Sharanho
1 *Lutique* (Sharanho)   • 14:59:42, 24.02.2012 [Материал]

Да уж... что на это скажешь?... и кому верить?--ХЗ
Half_baked
2 Half baked (Half_baked)   • 15:11:46, 24.02.2012 [Материал]

Ух, как всё закручено)))
melan
3 melan (melan)   • 15:50:16, 24.02.2012 [Материал]

Одно понятно, что есть мафия которая путем всяких махинаций и дыр в законодательстве прибирает к рукам жильё одиноких стариков. И если бы квартира была бы продана кому угодно, а не гр. Прушковському В.С., директору Житомирського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів. То можна было бы сомневатся, а так примеров навалом. Когда старики завещают квартиры социальным работникам и через некоторое время их нет в живых.
telefon
6 джавахарлал нюру (telefon)   • 19:32:24, 24.02.2012 [Материал]

Я тоже знаю о таком случае.
коррупционер
4 владимир (коррупционер)   • 16:13:44, 24.02.2012 [Материал]

да это не нам надо читать...как по мне то этот материал для работников прокуратуры....
olgastel
5 Olga (olgastel)   • 19:18:01, 24.02.2012 [Материал]

Ох и накрутили, завертели:). они что там сводничеством занимаются? золотое место получается что-ли, только не для порядочных людей.
garold
7 Кonstantin (garold)   • 20:17:14, 24.02.2012 [Материал]

Всё директор Житомирського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів,стал белым и пушистым по мнению автора статьи.
Оголошення на ЖЖ інфо: