Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2015 » Июль » 8 » 12:22:38

Компанія «Рудь» подарувала Житомиру новий дитячий майданчик. ФОТО     Реклама  

08.07.2015, 12:22:38 6585 0
Компанія «Рудь» подарувала Житомиру новий дитячий майданчик. ФОТО

У понеділок, 6 липня, у Житомирі відбулося відкриття дитячого майданчика від ТМ “Рудь”. Міні-парк розваг  знаходиться  по вулиці Черняховського, 129-Б, біля магазину “Лазурний”.  

Ця ігрова зона стала  черговим соціальним подарунком для житомирян.

У компанії “Рудь” розповідають, що вона є постійним учасником та організатором соціальних благодійних заходів та бере активну участь у розвитку інфраструктури міста.

В  день  відкриття на свято завітав президент компанії “Рудь” - Петро Рудь.  Після перерізання урочистої червоної стрічки він сказав: “Я сподіваюсь, що ігровий майданчик буде довго дарувати дітям та батькам радість. Маю надію, що він стане ще одним місцем, де малеча зможе активно провести дозвілля”. Петро Володимирович ще довго спілкувався з житомирянами, які прийшли на відкриття майданчику, обговорюючи питання, які їх хвилювали.

Крім цього на тутешню малечу ще чекала розважальна програма та актуальні напередодні нового навчального року подарунки до школи. Мешканці райони щиро подякували президенту компанії за втілені соціальні проекти для міста.

Житомирянка Ольга Конончук завітала на відкриття зі своєю п`ятирічною донькою Світланкою:“ Велике спасибі Петру Володимировичу. Дуже тут подобається. У місті дійсно не вистачає таких майданчиків. Донечка постійно просить завезти її на гойдалки чи каруселі, а тепер такі розваги зовсім поруч. Щиро раді тому, що у місті з`являється більше місць для цікавого дозвілля та проведення часу зі своєю родиною.”

Нагадаємо, що у  2012 році був побудований сучасний дитячий ігровий парк на майдані Польовий, який постійно підтримується компанією в належному стані.























Тэги: Житомир, Рудь

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: