Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Июль » 4 » 12:16:31

Кандидат у нардепи Павло Дзюблик заявив про зникнення 59 печаток ДВК Малинського округу   PR  

04.07.2019, 12:16:31 2212 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Кандидат у нардепи Павло Дзюблик заявив про зникнення 59 печаток ДВК Малинського округу

У Малинській окружній виборчій комісії недорахувалися майже 60 печаток. Про це у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook 4 липня повідомив кандидат у народні депутати по 66-му ОВК Павло Дзюблик.

Він зауважив, що причиною цієї пропажі стало те, що екс-голова ОВК на парламентських виборах у 2014 році Людмила Струкова не передала їх на відповідне зберігання органам місцевого самоврядування.

Також, за його словами, цікавим у історії зі зникнення є те, що під час цьогорічних виборів пані Людмила зареєстрована довіреною особою одіозного колишнього регіонала, кандидата в нардепи Віталія Журавського. Разом з тим, додає Павло Дзюблик, брудні технології не вперше  використовуються тандемом Струкова-Журавський, позаяк на минулих виборах вони всіляко намагалися зірвати підрахунок голосів.
 

«Шановні земляки, сьогодні мені згадався 2014 рік, коли голова ОВК Струкова Людмила намагалася всіляко затягнути і всіляко зірвати процес підрахунку голосів. Коли це не вдалося, невідомі молодики за допомогою пляшок із запальною сумішшю намагалися спалити приміщення ОВК. Сьогодні стало відомо те, що пані Людмила не передала на відповідальне зберігання 59 печаток дільничних виборчих комісій. Якщо подивитися, то пані Людмила в даний момент оформлена як довірена особа мого опонента Віталія Журавського. Знову ж таки пан Віталій намагається застосувати звичні йому методи, знімає про мене фільми і за допомогою печаток буде намагатися сфальсифікувати нинішні вибори. Часи змінюються, змінюється риторика одіозних проросійських політиків, але не змінюються їхні принципи. Тому, давайте спільно не дамо здійснити реванш проросійським силам», - звернувся Павло Дзюблик.
 








До речі, такі дії кваліфікуються за ч. 2 ст. 357 Кримінального кодексу України, а саме - викрадення печаток або заволодіння ними шляхом зловживання особи своїм службовим становищем, що знаходяться на підприємствах, в установах чи організаціях незалежно від форми власності, вчинене з корисливих мотивів або в інших особистих інтересах, вчинені щодо особливо важливих печаток. Санкція ч. 2 ст. 357 КК України передбачає відповідальність у виді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, - повідомляє сайт zhitomir.life


Тэги: Дзюблик, Журавский, нарушения на выборах, Малин

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: