Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2019 » Июль » 22 » 11:44:21

Новые подробности пятничного ДТП на Покровской с участием полицейского Mitsubishi Outlander

22.07.2019, 11:44:55 9054 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Новые подробности пятничного ДТП на Покровской с участием полицейского Mitsubishi Outlander

Ранее «Журнал Житомира» сообщал, что вечером 19 июля возле управления патрульной полиции по улице Покровской в ​​Житомире произошло ДТП с полицейским авто. 23.25 патрульная полиция сообщила, что на номер "102" поздно вечером все же поступил вызов о ДТП с патрульным автомобилем в Житомире, которое произошло по вине патрульного.

Действия водителя квалифицируются по статье 124 КУоАП (Нарушение участниками дорожного движения правил дорожного движения, повлекшее повреждение транспортных средств, груза, автомобильных дорог, улиц, железнодорожных переездов, дорожных сооружений или другого имущества).

В редакцию «Журнала Житомира" обратился второй участник ДТП Paweł Strelchenko, водитель автомобиля, в который въехал полицейский, с просьбой опубликовать его версию этого события:

Хочу залишити коментар щодо ДТП, яке сталося вчора о 21.18 на вулиці Покровській. Учасниками ДТП стали мій автомобіль Opel Corsa синього кольору та автомобіль патрульної поліції Mitsubishi Outlander. 

" Я рухався по вулиці Покровській в сторону центру міста. Автомобіль поліції знаходився в потоці транспорту, на зустрічній смузі руху. Раптом автомобіль Mitsubishi Outlander виїжджає на зустрічну смугу, перетинаючи дві суцільні лінії дорожньої розмітки і лише після цього вмикнувши проблискові маячки йде на лобове зіткнення з моїм автомобілем. Побачивши перед собою даний автомобіль на досить короткій дистанції,я одразу вжив заходів гальмування але уникнути зіткнення нажаль не вдалось.

Після зіткнення, я швидко вийшов з автомобіля перевірити стан здоров'я працівників поліції та оглянути місце події ( чи не було інших постраждалих осіб, автомобілів, тощо). Впевнившись в тому, що постраждалих немає, почали розбиратись в даній ситуації.

Працівник поліції, який скоїв ДТП порушивши правила дорожнього руху, одразу визнав свою провину і був готовий на мирне вирішення ситуації. А саме, на відшкодування ремонту автомобілю. 

Після приїзду керівництва даного екіпажу на місце події, ситуація кардинально змінилася і працівниками поліції було вирішено скласти схему ДТП та зібрати пояснення від учасників. 
Для того щоб рух транспортних засобів відновився, ми переїхали до управління поліції на вул. Покровській. 

У відділенні було зібрано пояснення від двох водіїв ТЗ та проходження тесту на алкоголь. Виявилося, що всі учасники НЕ вживали алкоголь та перед зіткненням почували себе добре. Після чого, мені було надано " АКТ огляду на стан алкогольного сп'яніння з використанням спеціальних технічних засобів, а саме Drager Alcotest " . Пізніше мене повідомили,що до суду буде викликаний лише поліцейський, який винний у даній ситуації. 

Зателефонувавши на лінію 102 о 23.00, даний випадок був зафіксований " .

Сподіваюсь на справедливе вирішення ситуації зі сторони поліції та відшкодування збитків у повному обсязі. 
Також ДЯКУЄМО усім небайдужим які підтримували та пропонували допомогу!





Джерело - сторінка у Фейсбук 


Тэги: дтп, полиция, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: