Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2019 » Ноябрь » 4 » 10:26:17

6-месячный младенец чудом не получил травмы в ДТП на Житомирщине. ВИДЕО

04.11.2019, 11:02:53 3775 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
6-месячный младенец чудом не получил травмы в ДТП на Житомирщине. ВИДЕО

В городе Бердичев 3 ноября произошло дорожно-транспортное происшествие: столкнулись ВАЗ и Fiat. В последней легковушке находился младенец, который чудом не травмировался. О ДТП "Журналу Житомира" сообщили в ГУНП Житомирской области.

"Предварительно, 3 ноября около 14.50 27-летний водитель автомобиля Renault TRAFIC, двигаясь по второстепенной дороге, при выезде на перекресток не предоставил преимущество в движении автомобилю Fiat Doblo под управлением 49-летней жительницы Бердичевского района", - информируют правоохранители.

В результате столкновения Fiat перевернулся на крышу. Водитель и пассажирка автомобиля получили травмы. В салоне машины также находился 6-месячный ребенок, который не пострадал.

В настоящее время правоохранители проводят проверку всех обстоятельств ДТП.
 
ВИДЕО: телеканал ВІК

Тэги: Бердичев, дтп

Схожі новини:


Комментариев: 3
pushistik13
1 Пушистик (pushistik13)   • 11:23:50, 04.11.2019 [Материал]

и кто ж там такой модный в ренохе ехал, что номера быренько скрутили и у полицаев в сводке трафик жигулём стал....
Jafar_bei
2 Allex (Jafar_bei)   • 12:49:36, 04.11.2019 [Материал]

Ще один доказ того, що новини додають не перевіряючи інформацію.
Хоча б відео подивились!!
Який в біса ВАЗ ?! може все-таки RENAULT ????

UPD: Коментатори, якраз-таки читають і, доречі, частенько вказують на помилки автоматичного перекладу. В даному випадку, вважаю, що автори статті(саме на zhzh.info) могли б внести свої коментарі до новини, переглянувши відео.
Ответ: Ще один доказ, що "коментатори" не читають новину перед тим, як щось написати. У тексті вказана офіційна інформація від ГУНП Житомирської області. Відео з місця ДТП з'явилося пізніше.
RaID
3 Сергій (RaID)   • 13:21:04, 04.11.2019 [Материал]

Пишуть дивом... а як на мене, то це батькі дитини молодці, бо піклуються і купили дитяче автокрісло малюку. На відміну від тих батьків яких я бачу по місту регулярно, які самі катаються не пристібнуті так ще мама везе дитину на руках на передньому сидінні. Тобто при дтп якщо динина не зламає собі шию об лобове, то непристебнута мама своєю вагою точно додушить.
Оголошення на ЖЖ інфо: