Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Ноябрь » 5 » 15:48:16

Мешканці першої секції ЖК «Тетерівський бульвар» вже отримали ключі від власної квартири. ФОТО. ВІДЕО     Реклама  

05.11.2019, 16:04:00 4036 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Мешканці першої секції ЖК «Тетерівський бульвар» вже отримали ключі від власної квартири. ФОТО. ВІДЕО

ЖК «Тетерівський бульвар» – місце, у якому хочеться жити. Новобудова комфорт-класу розташована в екозоні міста – районі Корбутівка. Має поруч паркову зону та зручну розв'язку міського транспорту.

Люди, які встигли придбати квартири у першій секції житлового комплексу, сьогодні вже отримали ключі від своїх квартир.

«Ми пройшли довгий шлях з нашими клієнтами по першій секції - це будівництво, підведення та підключення всіх комунікацій, це отримання сертифікату, акту готовності дому, присвоєння поштової адреси, оформлення свідоцтва про власність, створення ОСББ, передача будинку на баланс ОСББ. І ось, настав довгоочікуваний момент - вручення ключів», - розповідає регіональна менеджерка компанії «CBS Холдинг» Євгенія Шихевич, - повідомляє Житомир.info.

 


Мешканці будинку говорять: «Тетерівський бульвар» це гарний краєвид та якість за розумною ціною.

«Це зелена зона, де будуть рости наші діти та онуки. Тут недалеко парк, річка. Саме тому ми обрали в цьому місті квартиру», - розповідає власниця квартири в ЖК«Тетерівський бульвар» Інна Шпанерська.

«Ціни хороші, скажемо так, помірні. Привабили і якість, і забудовник. До речі, ми вже не вперше купуємо у них квартири, тому рекомендуємо!», - ділиться з журналістами власник квартири в ЖК «Тетерівський бульвар» Станіслав Шпанерський.

«Обрав заради цього краєвиду. Краєвид дуже гарний та живу тут недалеко. Мікрорайон подобається», - власник квартири в ЖК «Тетерівський бульвар» Дмитро Сигенький.

«Головним етапом у житті кожної родини - отримання ключів від власного житла. Тому дякуємо «CBS Холдинг» за ці емоції», - каже власниця квартири в ЖК «Тетерівський бульвар» Ірина Тарнавська.

Наразі завершують роботи біля будинку та активно будують третю секцію. Під час будівництва використовують сучасні енергозберігаючі технології.

«На сьогодні йде завершення робот з благоустрою території першої секції. На даний момент ведеться будівництво третьої секції. Хочу відзначити, що будівництво виконується з білої силікатної цегли, утеплення мінеральною ватою, фасад з облицювальної цегли. Скління виконане п`ятикамерним профілем з подвійним склопакетом. Також у нас панорамне скління виконане з алюмінієвого профілю з подвійним склопакетом та з покриттям енергозбереження й відзеркалюючим ефектом», - зазначила регіональна менеджерка компанії «CBS Холдинг» Євгенія Шихевич.

Представники компанії «CBS Холдинг» запрошують за вигідними умовами придбати житло у третій секції. Адже саме з неї мешканці зможуть споглядати незабутні мальовничі краєвиди на річку Тетерів та ліс через панорамні вікна.
 

«Наразі у продажу третя секція. Квартири ексклюзивні, з видом. Однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні - великий вибір. Приходьте, ми підберемо варіант індивідуально під вас. Офіс продажу працює з Пн по Пт з 9.00 - 19.00, Сб, Нд з 10.00 - 17.00. Ми чекаємо на вас у нашому офісі», - запрошує регіональна менеджерка компанії «CBS Холдинг» Євгенія Шихевич.
 

м. Житомир, вул. Чуднівська, 129Б, тел. (0412) 46-07-17
 




















Тэги: Тетеревский бульвар, квартира в житомире

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: